- RAM topik
- Riasztó topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Szellem. #7654 üzenetére
Nem szeretem az ilyen oldalakat, mert azt mondanak amit akarnak, de érdemes rápillantani pl erre. Ilyenből van bőven ha utána googlizunk. Amúgy az én ismereteim szerint is a jófajta rootkit az mbr táblába fészkeli be magát és ha nem tudjuk külön progival detektálni és törölni, akkor a partíciós tábla/fájlrendszer "szétszedése" után, egy teljes format segít. Bár lehet h elég egy simán egy teljes format, de ebben nem vagyok biztos, arra viszont emlékszem, h a gyors format nem jó megoldás, mert nem írja felül azt a sectort így a kártevő minden további nélkül megmaradhat.
dui-nak meg ajánlom ezt az oldalt/programot, de rootkitekkel való szórakozás elég magas labda.
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest