Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
Kiskutya #4584 üzenetére
Biztonsági dolgok felmentek, SP2 is, viszont végén valami hibát jelzett (szerintem memória a felelős), így kövi újraindításnál jelzett is, hogy azonnal szedjem le, mert így nem jó. Leszedtem, uninstall közbe kigyűjtött minden gépen lévő hardvert és szoftvert, hogy ezek nem működhetnek, ha leszedem SP2-t. Mondom szórakozz mással. Kövi újraindításnál eltűnt a videókártya......
Szóval bajos a gép, de örülök, hogy most vírusmentes, egész nap hülyéskedtem vele (illetve most másfél órát ki volt nyomva én meg sétáltam a friss levegőn..), nincs kedvem megint újrarakni. SP2-t valahogy felrakom rá hiba nélkül, plusz F-Secure helyett is valamit, mert 30 nap múlva lejár, és pont. Ha nem jön össze, meg marad így a gép, és vírusírtó meg nélkül nem nagyon kapcsolódok fel internetre.
Aktív témák
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest