- A CUDA ellen szövetkeznek a legnagyobbak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Jó estét!
Avast-ot használok már jó pár éve, eddig semmi gondom nem volt vele, sőt többször védelmemre is volt már, mégis azért becsusszan ez az, meg a pendrive-jaimat sem szereti.
3-ból 2-re is ugyan azt a fájlt találta trójainak (formázott pendrive), egy harmadikra meg mást jelzett. Utána nem is engedett belépni, csak ha eltávolítottam, meg újra bedugtam. És utána megint megtalálta. Aztán ha valamit másoltam rá, akkor már nem jelzett.Tűzfal eddig kerio volt, az most nem lesz win7 64bit alatt.
Comodo jó alternatíva lehet avast mellé win7-re?
Vagy mostanság van jobb ingyenes megoldás avast helyett? Eddig nem is kerestem, mert nem kellett. Páran szidják az avast-ot, hogy sokat beenged.
Most nem tudom mi legyen.
Ésszel szoktam netezni, nem is nagyon riasztott sokat, trójai sem szokott sok lenni.
Aktív témák
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jogász topic
- Gitáros topic
- E-roller topik
- A CUDA ellen szövetkeznek a legnagyobbak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest