Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Ha már itt tartunk. SP-97 ~8 750,00 Ft bruttóban. Ráadásul, sokkal kompatibilisebb, és ha egy meglévő hűtőt cserél le az ember, és az nem zalman, akkor elég leszedni róla a ventit, mert pl. Spire WhisperRock IV-t cserélném le, akkor azt a ventit simán rárakhatnám, ergo, ennyi az ára, és kész (remélem, jól gondolom). Ja, a venti szabályzás. Én nem vagyok híve a cpu külső szabályzásnak, de akkor már olyat, amit kívülről lehet állítgatni, és pl. riaszt, ha leáll a venti. Erre bizti nem jó, amit adnak a Zalmanhoz, mert azt tutira nem rakod házon kívülre (mivel ronda, finoman szólva, és tekergettni nem előnyös (mindig leszedegettni a ház oldalát), tehát nem érek vele semmit! Akkor már inkább ráraknám egy külső beépíthető venti szabályzóra, mint Pl. Enermax A08FATR4 - multifunkciós panel (vélettlenül ilyenem van), és ez riaszt, ha leesik a fordulat egy szint alá, illetve meg tudom nézni a fordulatot, van hozzá ''hőmérő'', és én pl. a cpu hűtő aljához is raktam egyet.
Ja, és vettem NORMÁLIS lapot, szvsz a Zalman nem normális (mérnökök), mert pl. azt írják, hogy nem kompatibilis, pedig rárakták már Abit NF7-re is, és AN7-re is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Android szakmai topik
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest