- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Ha már itt tartunk. SP-97 ~8 750,00 Ft bruttóban. Ráadásul, sokkal kompatibilisebb, és ha egy meglévő hűtőt cserél le az ember, és az nem zalman, akkor elég leszedni róla a ventit, mert pl. Spire WhisperRock IV-t cserélném le, akkor azt a ventit simán rárakhatnám, ergo, ennyi az ára, és kész (remélem, jól gondolom). Ja, a venti szabályzás. Én nem vagyok híve a cpu külső szabályzásnak, de akkor már olyat, amit kívülről lehet állítgatni, és pl. riaszt, ha leáll a venti. Erre bizti nem jó, amit adnak a Zalmanhoz, mert azt tutira nem rakod házon kívülre (mivel ronda, finoman szólva, és tekergettni nem előnyös (mindig leszedegettni a ház oldalát), tehát nem érek vele semmit! Akkor már inkább ráraknám egy külső beépíthető venti szabályzóra, mint Pl. Enermax A08FATR4 - multifunkciós panel (vélettlenül ilyenem van), és ez riaszt, ha leesik a fordulat egy szint alá, illetve meg tudom nézni a fordulatot, van hozzá ''hőmérő'', és én pl. a cpu hűtő aljához is raktam egyet.
Ja, és vettem NORMÁLIS lapot, szvsz a Zalman nem normális (mérnökök), mert pl. azt írják, hogy nem kompatibilis, pedig rárakták már Abit NF7-re is, és AN7-re is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő