- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Analóg fényképezés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kész az LG széles frekvenciaspektrumon skálázható LCD panelje
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
válasz
tranceplanet
üzenetére
Ennek örülök, ha már meghoztad a döntésed. Gratula. Kalappal a következőhöz. Én egy mini-multinál dolgoztam először, nem volt rossz, de akkor még más világ volt - 20 évvel ezelőtt. Más volt a piac. Ma azt látom sokan azért kedvelik, mert jók a körülmények, és van idő megfontolt döntéseket hozni. Persze lehet ez nem általános.
-
tranceplanet
addikt
Nyilván minden nemzet mutatja ezeket, de van egy szélsőséges szint, ami már nem egészséges szerintem. Májusban mondok fel!
Amúgy itt körülnézve a multiknál, hát elég siralmas a helyzet, kicsit besokalltam a multi-kulti dolgoktól, három hónap pihenőre megyek, aztán meglátom merre tovább. -
válasz
tranceplanet
üzenetére
A japán munkakultúra az egyik legrosszabb munkavállalói szemszögből, szeretek japán youtube-reket követni és amennyire betekintést engednek ebbe én azt mondom, hogy max. nyaralni mennék Japánba.
-
Raysen623
veterán
válasz
tranceplanet
üzenetére
Mégis ott dolgozol 24 éve. Mazochista vagy, vagy mi?! Komolyan kérdezem, mert ha valahol nem érzem magam jól, akkor továbbállok.
No nem mintha az ország ahol élünk fejben ne lenne "belterjes" gondolkodású. Világnézetünk kb arról szól, hogy rajtunk kívül mindenki hülye és gonosz. Minden szabályt át akarunk hágni. Nem akarunk snekinek segíteni, szabadalmakról ne is beszéljünk. Utáljuk a külföldieket, de a metróvonalainkon minden féle nációval találkozhatsz. Ami pedig a tévedhetetlenséget illeti...hát itthon mindenki annak tartja magát és tényként kezelnek egyéni véleményeket. Jé ez nem is annyira más...Ami sanyiékat illeti: sajnos ez törvényszerű volt. Lehettünk volna mi a régión belüli szolgáltatást támogató gazdaságok vezető szereplője, de helyette úgy döntöttünk jó lesz nekünk továbbra is az, ami van.
#7Narxis: Naralásra, kirándulni nagyon szép hely, de ott élni kínszenvedés lehet számunkra. -
tranceplanet
addikt
válasz
A Molyember
üzenetére
Japán cégnél dolgozom 24 éve és elmondom nektek, az egyik leggenyóbb nemzet! Elnézést, ha japán fórumtárs olvassa. Csak hogy ne a levegőbe beszéljek:
-belterjes nemzet
-teljesen más világnézettel, ha te más szemszögből látsz, akkor bannolnak
-segítség teljes hiánya
-minden saját szabadalmat iszonyatosan védenek
-kb. úgy tekintenek rám, mint európaira, mint egy ufóra
-tévedhetetlennek tartják magukat, tehát ők gyakorlatilag nem tudnak hibázni, Japan-etalon
... -
Sajnos várható volt, a magyar feliratokat szerintem annyiban érinti, hogy AI-val lesz fordítva aztán egy magyar anyanyelvű vagy átnézi vagy nem de persze ez csak az én elméletem viszont így is lehet költséget csökkenteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy itt körülnézve a multiknál, hát elég siralmas a helyzet, kicsit besokalltam a multi-kulti dolgoktól, három hónap pihenőre megyek, aztán meglátom merre tovább.