Aktív témák
-
Mikee boy
csendes tag
Nem valószínű a billentyűzet, nem szokott beragadni. Múltkor amikor ''elindult'' így a cucc, akkor kihúztam mind a billentyűzetet, mind az egeret, de az csak ment tovább (akkor épp előre). Szóval fogalmam sincs mi okozza. Viszont az biztos, hogy csak fpsben jön elő, semmi másban (pl szimulátorok, RTS-ek).
-
Mikee boy
csendes tag
Nem tudom valaki találkozott-e már hasonló problémával, de bármilyen ötletet szívesen fogadnék:
A gépem reinstallja után a sima com-portos egeret lecseréltem PS2-esre. Tökéletesen működik mindenütt, kivéve az összes FPS játékban: a far cry-tól kezdve a Call of Duty-n át a BF1942-ig ha elindítom a játékot egy 10-20 másodperc múlva a játék azt érzékeli, hogy folyamatosan nyomom a gombot előre vagy jobbra, vagy balra, egyszóval irányíthatatlan lesz az ''önálló játékos''. Más játékoknál ilyen probléma nincs (pl. codename panzers).
Már próbáltam az egeret kicserélni (már 3 egerem van, optikai 5 gombostól a legbutább 2 gombosig), installáltam microsoft standard drivert, illetve a 5 gomboshoz a sajátját, semmi eredmény.
Mit tudok még csinálni (azon kívül, hogy nyitok egy egértelepet)?
Előre is köszi minden ötletet.
Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest