Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Nem csak iroda és otthon létezik, hanem mindenféle kültéri munkák is. Nálunk is 250 nites "alap" laptopok mozognak diagnosztikai céllal. Próbálunk árnyékolni, takargatni, de úgy sem látszik rendesen, nyáron sajna kínszenvedés az egész.
Saját laptopom 400 nit 120Hz, a monitorom 350 nit 165Hz. Nappal maxon mennek, és este is, ha fel van kapcsolva a villany. Csak este, lekapcsolt villanynál húzom le a fényerőt. Nem vagyunk egyformák, én így szeretem.
Bizony van igény a nagyobb fényerőre! -
nagysz
tag
Amint besüt a nap, már kellhet. Ha felkapcsolják a neont, akkor is. nyilván sötétben nem kell.. illetve ezeknek a gyenge kijelzőknek a pocsék színtér lefedettség is "remek" tulajdonságuk. Ami akkor derül ki, amint rádugom egy rendes monitorra. Mondjuk azon is használom, szóval végül is, ahol van külső monitor, oda elég. De azért ne ezen spóroljanak már, egy drága üzleti gépen. Legalábbis szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az P5 széria a Copilot+ PC matricát is kiérdemelte, a P1-nél viszont megelégedtek a Raptor Lake CPU-kkal.
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- MacBook Air M1, 2020, 256GB SSD, 16GB Ram, 61 wattos töltő, új szerű állapotban dobozzal együtt
- Thinkpad T14-G3 T14-G4 P14s-G3 P14s-G4 52.5 Wh akkumulátor
- Thinkpad T14-G3 T14-G4 P14s-G3 P14s-G4 ANGOL világítós bill
- HIBÁS ! Dell Inspiron 17R-5737 + 8gb ram
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Black & Decker töltőt keresek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest