- Akciókamerák
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Trösztellenes viszgálattal veszi célba Kína az NVIDIA-t
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Acer notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Aztán váltanál Linuxra hogy megszabadulj a Windows hülyeségeitől, tukmálásától, AI-jától, bloatware-jeitől, túlbuzgó háttérfolyamataitól és egyéb hülyeségeitől... De nem tudsz, mert kiderül hogy az Asus úgy döntött, hogy saját egyedi módszereket ergo drivereket alkalmaz, amik csak Windowshoz léteznek...
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
nagysz
tag
Amint besüt a nap, már kellhet. Ha felkapcsolják a neont, akkor is. nyilván sötétben nem kell.. illetve ezeknek a gyenge kijelzőknek a pocsék színtér lefedettség is "remek" tulajdonságuk. Ami akkor derül ki, amint rádugom egy rendes monitorra. Mondjuk azon is használom, szóval végül is, ahol van külső monitor, oda elég. De azért ne ezen spóroljanak már, egy drága üzleti gépen. Legalábbis szerintem.
-
nagysz
tag
3 éve bruttó 380-ért vettem a zephyrus G14et. Igaz csak 16gb (2x8gb) rammal, de nagyon megérte, mert bővíthető. Raktam még bele egy 16ost az egyik 8as helyett, így 24gb-tal használom, pöpec.
Most végül 32gb-tal és szintén amd procival, egy ryzen 7 7840hs-sel szerelt lenovo yoga pro 7est vettem bruttó 400ért (mysoft). Ennyiért semmi sincs sehol.
De csak mert én is eléggé belemerültem...[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
De ezeket milyen cég veszi meg? Előző munkahelyemen HP volt, mostaninál Lenovo van, más cégnél (szerviz etc) ezeken kívül max csak Fujitsu-t láttam.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Ixion77
addikt
A 250nit-es vackot nem tudom, kinek árulják, de gáz
Azért, mert azzal lehet az igazán nagy üzleteket kötni Iskoláknak, nagyvállalatoknak el lehet adni akár több ezres tételeket is belőle. Bárhova, ahol a vevő nem azonos a felhasználóval. A vevő minél alacsonyabb árat akar, az eladó minél nagyobb haszonkulcsot, a felhasználónak meg nincs belszólása abba hogy mit kap.
Sajnos nálunk is van használaban ilyen gép és nagyon-nagyon utálom.Röhely, de most fejlesztőnek zenbook-ot lehet csak az Asustól venni, abban van 32GB ram-mal szerelt modell. Vagy a most már méregdrága Zephyrus-t..
Ahogy mondod. 16 giga memória kb 15-20eFt, de ki kell ám spórolni belőle, nehogy túl sokáig maradjon használható.
Mostanában mélyen belemerültem a laptopvásárlási lehetőségek világába, így most képben vagyok. Ha nem kell GPU, akkor az Asus Vivobook S14 OLED M5406-ot tudom ajánlani. Sajnos az ár/érték bajnok 8845HS-as változatból csak 16-os kapható nálunk, de BF-en 370eFt alatt lehetett kapni, ami nagyon jó ár érte figyelembe véve a konkurencia ajánlatait. A 32-es 550eFt jelenleg, de vígasztalódni lehet cserébe egy nagyon tuti Zen5-ös CPU-val. Én ugyan kiköhögtem végül a Zephyrus árát, de nagyon csúnyán csuklottak szerintem az árazásért felelős részleg dolgozói és felmenőik. Aztán megpróbáltam Linux-szal használni, és a driverekért felelősek is csuklottak napokig...[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
nagysz
tag
A 250nit-es vackot nem tudom, kinek árulják, de gáz. A P5-ös már jó lenne, nyakkendős businessmanoknak el tudom képzelni, de fejlesztésre korlátozottan alkalmas a 16GB ram-mal és i5-ös procival. i7, i9, valami?? Talán majd később lesz.
Röhely, de most fejlesztőnek zenbook-ot lehet csak az Asustól venni, abban van 32GB ram-mal szerelt modell. Vagy a most már méregdrága Zephyrus-t..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 10.1 tablet vezeték nélküli billentyűzettel, tokkal, egyéb kiegészítőkkel
- Katana GF66 12UG 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB DDR4 512GB gar
- Latitude 7340 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MacBook Air 13 A2337 EMC3598 27% 13.3" Retina IPS M1 CPU 16GB 256GB ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest