- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Pedig de. Nem fogok nekiállni a számlát keresni, de tuti 14k volt a 2 TB Seagate Barracuda 5900, akcióban, pont pár héttel az özönvíz előtt. Annyira jó ár volt, hogy amikor meséltem kollégámnak, kért, hogy hozzak neki is kettőt.
Pont erre írtam, hogy csak a nagyok olcsók fajlagosan, de a 8-10 TB-os darabok beragadtak aránytalanul magas áron. 6-ról lépnék feljebb leginkább 10-re, de szinte egy árban fut a 16-ossal...
-
.mf
veterán
Ne is mondd, én is mindig ezen háborgok. Szintén az özönvíz előtt vettem magamnak és ismerősnek 2 TB-os lemezeket 13-14k-ért - azóta se volt olyan alacsony az áruk; és erről nem az utóbbi 2-3 év inflációja tehet, előtte sokkal alacsonyabb infláció és erősebb forint ellenére sem ment vissza az áruk. Miközben RAM, SSD, SD-kártya, minden más tároló fajlagos ára csökkent, akár jelentősen, az akkorihoz képest.
Amikor jön is valami új, ami jobb ár-érték arányú, akkor sem csökkennek a régebbiek / kisebbek árai arányosan, csak jobban összetorlódnak a dolgok. Ld. most 16 TB CMR 101k, de 10 TB CMR egyetlen régi típus van csak 78k-ért, a többi mind 95k-tól kezdődik...
Sanchezzel ellentétben nekem viszont kell a tárhely a fotók és videók miatt, a 4K nyersanyagok zabálják a helyet.
-
.mf
veterán
Nettó 650 USD? Elég magas felár ez a 20 TB-os (jelenleg kiskerben 125k bruttó) és 18 TB-os (106k) lemezekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest