Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Augusztusi hardverszuflé
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
Nekem is van vagy 110 órám benne, de még alig jutottam túl a vörös bárón.
-
hunluki
senior tag
PC-n 2x sikerült végigvinni (normálon aztán nehéz szinten), nemrég enebáról 700 forintért megcsíptem xbox-ra GOTY-t. Kíváncsi vagyok hogy series s-en hogy mutat majd, mindenesetre egy death march 100% összes öcsi begyűjtéses körnek egészen biztosan neki fogok esni
-
kajsza
csendes tag
pfí, már ideje volt
-
flexxx2
őstag
YT-n nem találok semmi next gen videót, félek ez is olyan lesz mint a crysis 3 remaster, észre se veszed.
-
Daelion
őstag
Ebbe már lesz Ray Tracing is meg egyéb grafikai tuningok + pár modot is bele építenek elvileg.
CD Projekt Red said in a press release. "These include ray tracing support, faster loading times on consoles, as well as a variety of mods integrated into the experience, among many others."
Én is valahogy 2 éve vittem végig a 3-ik részt egy RX 570-en meg azzal a HD reworked project-el. 'Az inkább csak textúrákat javította'
Egyenlőre nem tervezem újra végig vinni de majd megnézem ha már ingyenes az update, mit tud majd RTX 3060 Ti-vel meg hogy néz ki. -
Montanaxy
aktív tag
Hát nem tudom a 1060-am kileheli-e ettől a lelkét, remélem nem. Most váltottam új 12gen Intelre, szóval csak a vga lehet bajos. De én is megvárom.
-
JohnyX
tag
Ennél jobb lesz a grafikája? https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021 ( The Witcher 3 HD Reworked Project - ez egy 9.3GB-os mód )
Vagy azért lesz ingyenes frissítés mert ezt használták fel?
-
Bad Pritt
félisten
Talán kis mákkal addigra befejezem a Callistót és valszeg a Resi 4-ig elleszek ezzel.
Bár az jó lenne, ha mutatnának belőle valamit előtte.
-
Televan74
nagyúr
Múltkor feltettem nosztalgia miatt, de akkor nem kezdem el, majd a grafika update után.
-
ldave
félisten
Remek, lassan egy éve, hogy megvettem PS-re akcióban, hogy majd jön a next-gen update. Idén már nem hiszem, hogy nekiállok, de jövő év elején ez lesz az egyik nagy játék, ami sorra kerül nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Apple MacBook
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest