Új hozzászólás Aktív témák
-
RedAnt
aktív tag
Ez tok poen
Nem tudnatok elkuldeni? -
-
SlayR
senior tag
Úgytudom valamiféle vírus régen olvastam róla asszem vmi knock a neve és állítólag bénítja a gépet -
joola
aktív tag
up
Nem kapta még el senki? Csak én vagyok ilyen szerencsés? -
joola
aktív tag
Na azóta nem jött elő egyszer sem. Másnál még nem volt mindíg?
-
Diskcopy
tag
nézd meg és meglátod mennyi mindenben többet tud!
amúgy meg nem lehet, hogy ez? Bővebben: link
[Szerkesztve] -
joola
aktív tag
Na spysweeper talált 3 neki nem tetsző cuccot, leszedettem vele, majd kiderül, hogy tényleg én vagyok Neo vagy nem.
-
Diskcopy
tag
Első gondolatom, hogy ez egy screen saver. Másik meg az, hogy valami autostartból random indőközönként lefut. www.sysinternals.com autoruns nevű utilt nézd meg és szedd ki ami gyanús.
-
SpiT
tag
Tesom mesélte régebben, hogy ült a gép elött és fekete háttérrel zöld betükkel elkezdett vki irni, de nem várta meg, kihuzta a kábelt a hálókariból!
[Szerkesztve] -
joola
aktív tag
Hi!
Ülök a gép előtt, egyszercsak elsötétül a kép és a Matrix 1-ből jól ismert Wake up Neo , Knock knock... , The matrix has you... , Follow the white rabbit képsor tárul elém. Gondolom vírus lehet, mert semmi matrixos cucc nincs a gépemen. De a nod nem talál semmit. Valaki találkozott már evvel a jelenséggel? Vagy tényleg én vagyok Neo?
Üdv, joola
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Diablo IV
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen program, ami...?
- BestBuy topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest