Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Lefőtt a szombati hardverpárlat
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Nekem a V1 van meg ebből. Az a helyzet, hogy a munkahelyemen kidobott AA elemekkel táplálom, amikkel még 3-4 hónapot elzötyög.
Komolyan mondom, ez egy csoda mennyi ideig bírja. Belerakom a valamiből kiszedett, lemerült elemet, nagyjából még 60-70%-osnak látja és eskü napi használat mellett még bírja amit említettem. Nálad valami baj lehet, mert a Logitech G703-asom is maximum egy hónapot bír egy töltéssel.
#6Kansas: Itt vettem HA-n az én Hyperspeedemet használtan 13eFt-ért patyolat állapotban, még a doboza is olyan volt majdnem mintha én bontanám ki először. Érdemes figyelni. 2db is van, második 18eFt volt!
(Na, hát nekem ez az egér mocskosul bejön)
-
Knobber
aktív tag
https://eger.arukereso.hu/logitech/lightspeed-hero-g604-910-005649-p625819656/
34 699 Ft-tól 12 ajánlat - Koknrétan a legolcsóbb ár most az Office Depot.https://www.alza.hu/razer-basilisk-v3-x-hyperspeed-d7721100.htm
Előrendelésbe 33 790Ft+ 1 - 2 ezer forint lehet bármelyik irányba mozgolódás , de alapvetően egy árba vannak.
+ a Sima basilisk 20ért az jó. Ha ez felváltaná azt és kb. beesne arra az árba akkor csábító vétel.
-
Kansas
addikt
Nem annyira fapados egér ez, a vezeték nélküli egerek túlnyomó többségénél még mindig messze jobb játékra.
Az viszont érdekelne, hol lehet ennyiért Logitech LightSpeed Hero G604-et kapni... ahol én néztem ott bőven drágább 80 ajrónál(30e), inkább 100 körül és afölött van(36-40e). A vicc az, hogy aki le tud mondani az RGB-s görgőről, az vehet sima Basilisk X-et 20-22e-ért... -
Knobber
aktív tag
Nem rossz, de még várni kell amíg kicsit esik az ára. Fapados egeret fapados pénzért.
Logitech LightSpeed Hero G604 is ennyi, lényegesen több gomb lehetőséggel hero szenzorral.
-
Kansas
addikt
Lehet, hogy nekem is az kellett volna... de a Basilisk tud BT-t is(nem rossz, ha laptoppal is használnád és nem akarsz vacakolni a dongle átdugdosásával), és jóval olcsóbb volt(megvételkor 15e) egy G603-nál, és funkcionálisan nem látom rosszabbnak, mint az volt. A Razer bloatware app-ot persze nem tettem fel.
-
Kansas
addikt
válasz
Patrik.Varga #1 üzenetére
Nekem ennek az elemesnek egy korábbi verziója van(ettől kb annyiban különbözik, hogy a görgője nem világítós), és hát pl. egy Logi G603-hoz képest gyalázatos az üzemideje... csak az segített rajta, hogy vettem bele 1,5V-os AA formátumú LiPo akksit(1600mAh) amit USB-C-vel lehet tölteni... előtte fosta magából a lemerült elemeket, olyan gyorsan merültek 2.4GHz-es kapcsolattal...
-
Patrik.Varga
tag
Nagyszerű. Egy újabb csoda, csak jobb kezeseknek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Előző generációs komponensek, kevesebb gomb, szimpla görgő, szerényebb RGB, akkumulátor helyett elem és alacsonyabb ár.
- Kenwood V5100D házimozi erősítő
- 8x4GHz FX-8350 + CoolerMaster hűtő
- GIGABYTE GeForce GTX 960 4GB GDDR5 128bit Videokártya
- Új Amazon Kindle Kids Unicorn Valley 2022 16GB 11. gen. e-book olvasó gyári tokjában 20 hó garival!
- Sony A7II jó állapotban 34700expo, éleknék kevés kopás. Doboz. Hibátlan karcmentes kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest