Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Autóhifi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Bevallom őszintén én nem szeretnék "paradigmát váltani" és nagyon szeretnék ebből az egészből kimaradni. Ha beszélgetni akarok, akkor azt a barátaimmal, családommal kívánom megtenni, nem a számítógépemmel. Az csak egy szerszám, nem akarom, hogy gondolkodjon helyettem, ne akarja kitalálni, hogy nekem mire van szükségem vagy mit és hogyan kellene. Engem már az is rettentően fáraszt, hogy az emberek túlnyomó többsége is ezt csinálja nem kell, hogy még a nyavalyás számítógépem is beálljon ebbe a sorba.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest