Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Drótszamár #239 üzenetére
Lehet vírusos, nem pörgeti a procit vagy a HDD-t valami a háttérben?
-
Az durva, hogy ennyi embernek 30% körüli az elhasználódás, de ezt gyakorlatba is lehet tapasztalni. Kb. 1 órával kisebb üzemidő kell, hogy legyen. Persze nem a windows kiírásra kell hagyatkozni hanem az órát kell figyelni.
-
A teljesítményingadozás volt a másik nagy problémám vele. Bármilyen játékkal is játszottam 1-2 óra után elkezdett akadozni így meg nem láttam értelmét, hogy megtartsam. Persze a cserébe még talán belementem volna, hátha csak én fogtam ki egy hibás darabot.
Amúgy sok pozitívum volt mellette, pl. tetszett, hogy a billentyűzet alá nem mehet kosz, meg eléggé halk volt és ha jó az akksija akkor 4 és fél órát simán kibír, hangszóró is elég jó volt egy notebookhoz képest. Ja ami még nem tetszett az a kis fények bal oldalt alul(akku, wifi stb.). Zavaróan vakító volt.
Gondolom novemberben megint lesz egy új modell, az már Win 8-cal és Ivy Bridgel, azt is kipróbálom.
-
Ez érdekes mert én 2 hét után vittem vissza és nem cserélték az egész gépet. Azt mondták elfogyott. Így akkor inkább visszakértem a pénzt. Mondjuk mielőtt visszavittem még meghajtottam rendesen, pár napig futtattam rajta ilyen teljesítménymérő progikat, jól fűtötte a lakást.
-
válasz
Multikiller #22 üzenetére
Nekem is ez volt a gondom vele, de nem Skyrim-nál hanem a sokkal kisebb gépigényű Battlefield Play4Free-nél. 1-2 óra játék után elkezdett akadozni és iszonyú forró levegőt fújt ki oldalt.
-
Google-el utánanéztem és azt írják, hogy a 6 cellás Li-Ion akksik átlagban 3 órát bírnak. Akkor most wtf? A szervizzel is leveleztem, persze ők csak akkor tudnak bármit mondani ha elküldöm a notit és akkut is. De akkor is zavar az a 21%-os elhasználódás.
Tervezett kapacitás 63360 mWh
Kapacitás teljesen feltöltve 50040 mWhEz a különbség is zavaró. Szóval most wtf legyen? Kicseréltetném az Aldival, de azt mondták, hogy az itteniben nincs, de ha kérem akkor körbetelefonálnak, hogy maradt-e valahol. Ha meg visszakérem a pénzt akkor vehetek valami sokkal gyengébb teljesítményűt...
-
Úristen!
Nekem 5 óra volt a legtöbb amit eddig írt. Most viszont tényleg 3 órát bír. Ilyenkor mit csinálnak, kicserélik az egészet vagy csak az akkut? 2 hét telt el gyakorlatilag...de hiába jönnének kárörvendeni az üzleti notis "szakértők". Eléggé megszerettem ezt a notit, teljesítménye is elég jó. Közben eszembe jutott, hogy én előző notimban 7200rpm-es HDD-t használtam, valószínűleg azért érzem kicsit lassabbnak. Vagyis éreztem, most már azért megszoktam, de a 750GB kárpótol ezért is.
-
12 napos az enyém és már 20% akkuhasználódás aida64 szerint? De meglátszik az időben is, eddig majdnem 5 órát bírt, most meg 3 óra 15 percről indul 100%-os töltöttség esetén? Vigyem vissza?
Mező Érték
Energiagazdálkodás tulajdonságai
Aktuális energiaforrás Akkumulátor
Akkumulátor állapota 89 % (Magas energiaszint)
Teljes akkumulátor élettartam Ismeretlen
Hátralévő akkumulátor élettartam 11564 mp (3 óra, 12 perc, 44 mp)Akkumulátor tulajdonságai
Eszköz neve M10B1
Gyártó SANYO
Akkumulátor típusa Újratölthető Li-Ion
Tervezett kapacitás 63360 mWh
Kapacitás teljesen feltöltve 50083 mWh
Jelenlegi kapacitás 44554 mWh (89 %)
Feszültség 16.093 V
Elhasználódás mértéke 20 %
Energiaállapot Merülés alatt
Merülés mértéke 13550 mW -
Üdv!
Úgy gondoltam, hogy megérdemel ez a márka egy külön topikot mivel hazánkban is egyre népszerűbb a remek ár/teljesítmény aránya miatt.
Egy kis info:
Ha később ki szeretnétek egészíteni a kezdő hozzászólást akkor nyugodtan szóljatok egy moderátornak.
Én pár napja vagyok majdnem boldog tulajdonosa egy Medion Akoya P6812-nek. Azonban akadt pár probléma ami miatt elgondolkoztam, hogy ne éljek-e a 2 hónapos pénzvisszafizetési garanciával.
1. Szabad-e és ha igen melyik programmal particionálni a meghajtót? Nem akarok belepiszkítani a recovery-be. Eddig olyan notebookjaim voltak ami FreeDos-osak voltak, ott nem volt gond a Win telepítésekor particionálni, itt viszont kicsit félek hozzányúlni.
2. Nem érzitek a Windows használata közben egy kicsit lassúnak? A boot is sokáig tart, legalábbis úgy érzem.
3. Feltétlen kell az a kis védőruha a bill-re ha összecsukjuk?
4. Nem dob valamilyen memory.dll hibát Battlefield Play4Free közben? Google-el annyit sikerült kiderítenem, hogy más Battlefield játékoknál és nvidia videokártyákkal már 2007-ben is beszélgettek erről a hibáról, de megoldást nem írtak rá. :S
Én frissítettem a drivereket, ha valakinek kell feltöltöm valahova. Nagyjából ennyi jutott most eszembe, azért jó kis notebook ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray Apple garancia asztroszürke tok
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest