Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maladar
tag
válasz
IstvánGyörgy #215 üzenetére
Szia !
A mai nap vettünk egy ilyen Mediont az Aldiban. Egyenlőre tetszik. A rajta levő win8 minden eszközt rendesen felismer szépen működik. Volt rajta egy időkorlátos Office és Kaspersky víruskereső. Ezeket letöröltem, mert nem szeretem az olyan progit amit megszokok aztán egyszercsak lejár (megvenni pedig nem tervezem...). Másik itthon levő régebbi office gond nélkül ráment + feltettem az ingyenes Avastot víruskeresőnek, szóval telepíteni kb ennyit kellett. A korábbi medionok melegedéséhez egyenlőre nem tudok mit mondani, mert csak net, autocad, filmnézésre volt eddig használva (játékokból már kinőttem...), de azért valamilyen terhelést valamelyik diagn. programmal fog kapni 1- nap múlva, hogy hogy muzsikál. 1 nap alatt az akkuról sem lehet sokat mondani, azon kívül hogy a dobozból kivett állapotban 3óra 15 perc használat után (wifi+közepes fényerő) 1 óra 15 perc hátralevő időt ír.
A dobozban a tápn kívül van rendes magyar leírás, recovery dvd-k, dvb-t tuner antennával, + egy távvezérlő a saját usb-s vevőjével. (Ezt a távvezérlőt bekötöttem egy másik asztali géphez, jópofa mert nem infrás hanem rádiós), valamint volt még egy belső hdd beépítőkeret is, ezzel lehet 2. hddt tenni a gépbe. (persze ehhez szét kell szedni)
USB3 as csatija egyenlőre jónak tűnik, a rádugott kingston pendrive hozta a pendr. csomagolásán feltűntetett sebességet (70MBps) majd kipróbálom külső hdd vel is)
A win8at kicsit szokni kell ha még nem volt vele dolgod, de kis munkával vissza lehet alakítani win7 stílusúra, ha nagyon nem tetszik. (ez nincs a programcsomagban, neten utánanézve 1-2 prgramot letöltve tudod visszatenni pl. a startmenüt)Egyenlőre tetszik. Csendes, nem néz ki rosszul és minden hozzáaott cucc kínlódásmentesen működik :-)
Ha van valami kérdésed írd meg bátran, valamelyik nap kipróbálom.
Még annyit h. az áruházban nem volt nagy tolongás utána, elvileg boltonként 2-5 db-ot kaptak, de délben mi hoztuk el az elsőt.ÜDV!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest