Aktív témák
-
Surv
tag
válasz
ahojpoblacsek #3 üzenetére
Köszike :) Szerintem is ilyenem van.
Már nem emlékeztem rá, hogy mivel készítettem az image fájlt ;]
Köszi azért a Microsoft tippet is, én nem fogalmaztam emg egyértelműen, hogy mit is szeretnék. Tehát akkor Alcoholba fojtom bánatom :)
Valamelyik moderátor, ha gondolja, nyugodtan bezárhatja a topicot, persze csak ha már túl sok van az ilyen 4-5 hozzászólásosokból. Köszi -
ahojpoblacsek
csendes tag
Szerintem neked egy Alcohol 120%-al elkészített CD image file-od van. Ergo az Alcohol 120% nevü programmal tudod kiírni. Ha nincs hozzá ''mds'' kiterjesztésü file-od, akkor az image file írásakor a file kiválasztáshoz írd be, hogy ''*.mdf'', s máris meg tudod nyitni az image file-t. Talán ennyi. :)
-
ubulci
csendes tag
Microsoft Database File
MSSQL Server -
Surv
tag
Sziasztok,
melyik programmal lehet megírni az mdf fájlokat?
(Gondolom Dávid Ibolya tudná, de most inkább itt kérdezem).
Köszi előre is.
Surv
Aktív témák
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest