Aktív témák
-
Surv
tag
válasz
ahojpoblacsek #3 üzenetére
Köszike :) Szerintem is ilyenem van.
Már nem emlékeztem rá, hogy mivel készítettem az image fájlt ;]
Köszi azért a Microsoft tippet is, én nem fogalmaztam emg egyértelműen, hogy mit is szeretnék. Tehát akkor Alcoholba fojtom bánatom :)
Valamelyik moderátor, ha gondolja, nyugodtan bezárhatja a topicot, persze csak ha már túl sok van az ilyen 4-5 hozzászólásosokból. Köszi -
ahojpoblacsek
csendes tag
Szerintem neked egy Alcohol 120%-al elkészített CD image file-od van. Ergo az Alcohol 120% nevü programmal tudod kiírni. Ha nincs hozzá ''mds'' kiterjesztésü file-od, akkor az image file írásakor a file kiválasztáshoz írd be, hogy ''*.mdf'', s máris meg tudod nyitni az image file-t. Talán ennyi. :)
-
ubulci
csendes tag
Microsoft Database File
MSSQL Server -
Surv
tag
Sziasztok,
melyik programmal lehet megírni az mdf fájlokat?
(Gondolom Dávid Ibolya tudná, de most inkább itt kérdezem).
Köszi előre is.
Surv
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest