Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Helyre vágni egy co-op epizóddal?
Már az előző mondatra azt akartam írni, hogy pont egy az egyik, amiért nem bízom az Anthem-ben, hogy ilyen irányba megy.Bár nincs velük sok tapasztalatom, de mikor divat kezdett lenni a co-op mód, elég hamar elkezdtem rá úgy tekinteni, hogy jó eséllyel abszolút egyetlen célja van, az: "eladni a szart is" (persze tisztelettel a kivételnek, biztos létezik játék, ahol tényleg indokolt és jól sikerült, illetve anélkül is megállná a helyét, de ez mégis hozzátesz, de úgy általánosítva...).
A co-op trükk alapja szerintem az, hogy más személyekkel, főleg már korábbról is ismert és szimpatikus emberek közt gyakorlatilag bármilyen cselekvés lehet pozitív, szórakoztató élmény, amit a psziché kiterjeszt magára a cselekvésre is. Tehát ha egy co-op játékban jól érezted magad amiatt, hogy kikkel és hogyan játszottál együtt (épp megvolt az a "varázslat", hogy mindenkinek jó kedve volt és jól összehangolódtatok), élvezted a velük végzett közös csoportos tevékenységet (ami lehetett volna akár valami önmagában alapvetően fárasztó, nehéz, unalmas "munka" is, nem csak céltudatos szórakozás), akkor később ezt úgy fogod felidézni, hogy élvezted magát a játékot is, pedig lehet, hogy egy hasonló minőségben kivitelezett, nem co-op játék (vagy egy co-op funkciós játék single módja, mindegy) erősen lehangoló élmény lett volna.
Plusz még ott van egy kis extra nyomás, hogy minél pozitívabban állj hozzá a játékhoz, nehogy te rontsd el a társak élményét, ha nekik egyébként tetszhetne, amire megint csak úgy fogsz emlékezni, mint ha őszintén eredendően tetszett volna kicsit neked is (és lehet, hogy később tetszeni is fog, de enélkül hamarabb feladtad volna, ahogy sok más single játékkal tetted, ami szintén tetszhetett volna később, csak eldobtad, így nem egészen fair statisztika...).Persze még ezzel sincs olyan szempontból semmi baj, ha jól éreztétek magatokat, de személy szerint én egyrészt magányos farkas vagyok, szóval sohasem játszom co-op vagy tisztességes csapatmunkás multit (OFF)(ha pl. fél évente elindítom a CS:GO-t, csak auto-sniperrel camp-elek a dust2-n, a futkorászó csapattagokat csak detektor-bójáknak tekintve a térképen
)(/OFF), szóval önkényesen single-orientált játékot remélek, de talán ettől függetlenül is jobb ötletnek tartanám, ha egy co-op/multi játék inkább direkt erre a hangulatra menne és nem a klasszikus-Bioware féle tartalmakat keresők köréből próbálna hódítani, ezzel növelni a népszerűséget a lefelé ívelő minőség kézberántása és újra tartalmasabb, jobban kidolgozott, story és karakter-alapú játékok készítése helyett. Mindenki csinálhatna csak autós szimulátort és semmi mást, de van igény sok stílusra, és igen, a stílusok keverésére is, de nem hiszem, hogy most már mindennek egy "fúziós", minden stílust magába olvasztós szürke valaminek kéne lennie.Mikor először játszottam, akkor is sejtettem, hogy Vidal valami vezető féleség lehet (közel a tűzhöz, de nem a hegy tetején) így nem lepett meg borzasztóan (illetve nem vettem utána sem készpénznek, hogy nem-e csak második a sorban és van még ott valami titok).
Ezzel együtt nézve he-Ryder még rá is lőtt (nem haragból, csak stabil vezetést akartam bandaháború helyett, amihez a meglévő kiskirály biztosítása tűnt simább ügynek, mint egy puccs), she-Ryder viszont hagyta hatalomra jutni, mert kicsit forróbb fejű volt, mint a he-Ryder, így összeveszett a királynővel, Vidal pedig passzolt hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS - Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2666 MHz HX426C16FB3K2/16
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már az előző mondatra azt akartam írni, hogy pont egy az egyik, amiért nem bízom az Anthem-ben, hogy ilyen irányba megy.
)(/OFF), szóval önkényesen single-orientált játékot remélek, de talán ettől függetlenül is jobb ötletnek tartanám, ha egy co-op/multi játék inkább direkt erre a hangulatra menne és nem a klasszikus-Bioware féle tartalmakat keresők köréből próbálna hódítani, ezzel növelni a népszerűséget a lefelé ívelő minőség kézberántása és újra tartalmasabb, jobban kidolgozott, story és karakter-alapú játékok készítése helyett. Mindenki csinálhatna csak autós szimulátort és semmi mást, de van igény sok stílusra, és igen, a stílusok keverésére is, de nem hiszem, hogy most már mindennek egy "fúziós", minden stílust magába olvasztós szürke valaminek kéne lennie.