Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Így a második playthrough közepén úgy érzem, hogy nem is akarták megugrani az első részt, ami jól is sült el meg nem is. A játékmechanika jóval jobb (oké itt a 10 év különbség segít), számomra nomádozás meg a barangolás betalált, de a pálmát a pörgős harcrendszer viszi. Nagyon jó arra, hogy az ember leül egy két órára pl és zúz egyet. De sajnos ennyi idő eltelte után azt kell mondjam, hogy csak ennyire. Akkor viszont inkább már multizok. A singlere mondhatjuk oké van egy elfogadható alap sztori, de az viszont rövid és ötletszegény kvázi a trilógia lefordítása "más" nyelvre. Ez még mindig menthető lenne, ha érdekesebb, karizmatikusabb karaktereket kaptunk volna, mint pl az elején Alec, mert hogy e miatt lenne kedve az embernek újra meg újra végigjátszani. Valóban vannak szempontok amikben ez a legjobb, de ezek nagyrészt nem azok amiket a harcore ME fan várt a trilógia után. Valószínű emiatt is volt a nagy hatehullám, najó meg a kicsit béta jelleg miatt is
Részemről egy grandiózusabb sztorinak jobban örültem volna erősebb karakterekkel (egy két kivételtől eltekintve persze), de megértem azt is aki így is többször újrajátssza, én max befejezem másodjára ha az újabb peccsekbe mutatnak valamit, addig is ott a multi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Hardcore café
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Házi hangfal építés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Iphone 8 64Gb Space Gray-újszerű állapotban
- Intel Core i3-10105 / Gold G6400T / garancia / számla
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060, 16gb RAM + GARANCIA
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Részemről egy grandiózusabb sztorinak jobban örültem volna erősebb karakterekkel (egy két kivételtől eltekintve persze), de megértem azt is aki így is többször újrajátssza, én max befejezem másodjára ha az újabb peccsekbe mutatnak valamit, addig is ott a multi.