Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• maajsz

senior tag

válasz nubreed #6153 üzenetére

Így a második playthrough közepén úgy érzem, hogy nem is akarták megugrani az első részt, ami jól is sült el meg nem is. A játékmechanika jóval jobb (oké itt a 10 év különbség segít), számomra nomádozás meg a barangolás betalált, de a pálmát a pörgős harcrendszer viszi. Nagyon jó arra, hogy az ember leül egy két órára pl és zúz egyet. De sajnos ennyi idő eltelte után azt kell mondjam, hogy csak ennyire. Akkor viszont inkább már multizok. A singlere mondhatjuk oké van egy elfogadható alap sztori, de az viszont rövid és ötletszegény kvázi a trilógia lefordítása "más" nyelvre. Ez még mindig menthető lenne, ha érdekesebb, karizmatikusabb karaktereket kaptunk volna, mint pl az elején Alec, mert hogy e miatt lenne kedve az embernek újra meg újra végigjátszani. Valóban vannak szempontok amikben ez a legjobb, de ezek nagyrészt nem azok amiket a harcore ME fan várt a trilógia után. Valószínű emiatt is volt a nagy hatehullám, najó meg a kicsit béta jelleg miatt is :) Részemről egy grandiózusabb sztorinak jobban örültem volna erősebb karakterekkel (egy két kivételtől eltekintve persze), de megértem azt is aki így is többször újrajátssza, én max befejezem másodjára ha az újabb peccsekbe mutatnak valamit, addig is ott a multi.

Új hozzászólás Aktív témák