Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz janos666 #4906 üzenetére

Én ezeket nem vettem észre ennyire. Vanguard-ként ugye ide-oda röpködök a pályán. Ilyenkor igenis az XY ellenfél ami rám tüzelt, után keresi a csapattársat magának, mint új célpontot. Van amikor arra sétálok oda, hogy éppen a csapattársat istápolja, úgyhogy hátulról szépen lelövöm. (Mondjuk ilyenkor látszik a gyenge AI, már kapott két lövést tőlem mire esetleg reagál rá...) Szóval nem csak engem lőnek. A korábbi ME játékokban tényleg ez volt, hogy szinte csak rád ment mindenki, most azért nem teljesen ez a helyzet szerintem. A csapattársak is van amikor maguktól belemennek a harcba. Van amikor jönnek utánam ha nagyon "elchargeolok" (tipikusan ez van olyankor, ha a Pull+Charge kombó nem öli meg az ellenfelet. Ilyenkor az jól elrepül a pi*csába, én meg húzok utána, hogy befejezzem a munkát). Viszont meg van amikor meglepődve tapasztalom, hogy eszükben sincs utánam jönni. Szerintem a távolságtól függ igazából, hogy mennyire megyek el. Persze van olyan is, amikor nem értem hogy mit csinálnak, hol vannak és hogy sikerült meghalniuk. Meg néha nagyon bamba az enemy AI is. Még a fegyvereseknél is előfordul, az állatok meg segghülyék tényleg. Szóval lenne hova fejlődni, nehezebb fokozatokon a nehézséget egyértelműen nem a javuló Ai adja, hanem az, hogy nagyon sebződsz minden támadástól. És az ellenfelek még mindig hajlamosak aim-lockra. De összességében javult mint a csapattárs, mind az enemy AI szerintem valamennyit.

Új hozzászólás Aktív témák