Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Webes drivert fejleszt a Razer
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
janos666
üzenetére
Én ezeket nem vettem észre ennyire. Vanguard-ként ugye ide-oda röpködök a pályán. Ilyenkor igenis az XY ellenfél ami rám tüzelt, után keresi a csapattársat magának, mint új célpontot. Van amikor arra sétálok oda, hogy éppen a csapattársat istápolja, úgyhogy hátulról szépen lelövöm. (Mondjuk ilyenkor látszik a gyenge AI, már kapott két lövést tőlem mire esetleg reagál rá...) Szóval nem csak engem lőnek. A korábbi ME játékokban tényleg ez volt, hogy szinte csak rád ment mindenki, most azért nem teljesen ez a helyzet szerintem. A csapattársak is van amikor maguktól belemennek a harcba. Van amikor jönnek utánam ha nagyon "elchargeolok" (tipikusan ez van olyankor, ha a Pull+Charge kombó nem öli meg az ellenfelet. Ilyenkor az jól elrepül a pi*csába, én meg húzok utána, hogy befejezzem a munkát). Viszont meg van amikor meglepődve tapasztalom, hogy eszükben sincs utánam jönni. Szerintem a távolságtól függ igazából, hogy mennyire megyek el. Persze van olyan is, amikor nem értem hogy mit csinálnak, hol vannak és hogy sikerült meghalniuk. Meg néha nagyon bamba az enemy AI is. Még a fegyvereseknél is előfordul, az állatok meg segghülyék tényleg. Szóval lenne hova fejlődni, nehezebb fokozatokon a nehézséget egyértelműen nem a javuló Ai adja, hanem az, hogy nagyon sebződsz minden támadástól. És az ellenfelek még mindig hajlamosak aim-lockra. De összességében javult mint a csapattárs, mind az enemy AI szerintem valamennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs