Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
Nem tervezem a partykillt.
eddig csak egyszer "haltam" azis mert betoltam boostot es sikeresen beleugrottam a tóba a járgánnyal
nade a játékról is ~7 óra játékidő után nekem tetszik a történet alakulása és a semmiről nemtudunk semmit ,na meg érdekes az első telepesek "házait" kutatva a voice logokat visszahallgatni..elég dark a hangulat.
szóval nemtudom sokaknak mibaja van, vagycsak én vagyok túl elvakult fanboy 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.23
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eddig csak egyszer "haltam" azis mert betoltam boostot es sikeresen beleugrottam a tóba a járgánnyal
szóval nemtudom sokaknak mibaja van, vagycsak én vagyok túl elvakult fanboy