Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Lesz az még így se, nekem egyik kett katona bezuhant az egyik telepes épületnek falába, ő ki tud lőni rám, én meg nem tudom sebezni, a feladat ugye az lenne,hogy mindegyiket ki kell nyírni, pech

A másik ami még tetszett, az egy dolog,hogy nincs quicksave, autosave csak 10 perccel korábban készült,visszadob oda, oké.
De ezen a ponton meg nem fut le a script,ami során megjelenik valaki és segít kinyitni az ajtót,tehát tessék betölteni a még 8 perccel korábbit, mindez insanityn ahol nem épp egyszerű leverni mindenkit.Ettől még élvezem,csak ha már morgunk

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest