- Autós kamerák
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Lesz az még így se, nekem egyik kett katona bezuhant az egyik telepes épületnek falába, ő ki tud lőni rám, én meg nem tudom sebezni, a feladat ugye az lenne,hogy mindegyiket ki kell nyírni, pech

A másik ami még tetszett, az egy dolog,hogy nincs quicksave, autosave csak 10 perccel korábban készült,visszadob oda, oké.
De ezen a ponton meg nem fut le a script,ami során megjelenik valaki és segít kinyitni az ajtót,tehát tessék betölteni a még 8 perccel korábbit, mindez insanityn ahol nem épp egyszerű leverni mindenkit.Ettől még élvezem,csak ha már morgunk

Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest