Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
Tegnap sikerült 3 órácskát játszani..eddig nekem nagyon tetszik
med/high beállitásokon játszom fullhdén egy kétszer röccent csak meg,na meg amd kártyán tényleg van egykét érdekes textura hiba hajnál.
szóval eddig nem bántam meg sőt
nagyon érdekel mi lesz az egész vége ^^ az animációs problémákra meg én nagyon jókat nevettem egy kettőn főleg ahogy Cora tud néha kisétálni a képből azon nagyon de engem nagyon nem zavar ez
szvsz engem megvett kilóra a game eddig 
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF F16 FX607 - 16" WUXGA 144Hz - Intel i5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 3 év gari
- Philips Evnia 27M2N85 2K 360Hz
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 32GB RAM , 1TB m.2
- Asztali PC ,R7 5700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Precision 5570 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
med/high beállitásokon játszom fullhdén egy kétszer röccent csak meg,na meg amd kártyán tényleg van egykét érdekes textura hiba hajnál.
nagyon érdekel mi lesz az egész vége ^^ az animációs problémákra meg én nagyon jókat nevettem egy kettőn főleg ahogy Cora tud néha kisétálni a képből azon nagyon de engem nagyon nem zavar ez