- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
Tegnap sikerült 3 órácskát játszani..eddig nekem nagyon tetszik
med/high beállitásokon játszom fullhdén egy kétszer röccent csak meg,na meg amd kártyán tényleg van egykét érdekes textura hiba hajnál.
szóval eddig nem bántam meg sőt
nagyon érdekel mi lesz az egész vége ^^ az animációs problémákra meg én nagyon jókat nevettem egy kettőn főleg ahogy Cora tud néha kisétálni a képből azon nagyon de engem nagyon nem zavar ez
szvsz engem megvett kilóra a game eddig 
Új hozzászólás Aktív témák
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
med/high beállitásokon játszom fullhdén egy kétszer röccent csak meg,na meg amd kártyán tényleg van egykét érdekes textura hiba hajnál.
nagyon érdekel mi lesz az egész vége ^^ az animációs problémákra meg én nagyon jókat nevettem egy kettőn főleg ahogy Cora tud néha kisétálni a képből azon nagyon de engem nagyon nem zavar ez