Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz tiv83us #1138 üzenetére

Túltolta sokszor a 2-ben is azért. De igen adom, Meer meg sokszor túl szegényes és monoton, erre írtam, hogy ő inkább meg aluljátszotta a szerepét. Mondjuk túl "nagy" akcentusa nem volt szerintem, egy brit vagy ausztrál akcentust szvsz sokkal könnyebb felismerni (ezért sokkal zavaróbb is lehet annak aki az amerikai angolhoz szokott).

Baker-re meg nem azt írta a kolléga, hogy rossz, hanem hogy agyonhasznált, ami szintén zavaró lehet egy határon túl, és teljesen egyetértek vele. Zseniális szinkronos, ez kétségtelen, de anniy játékban szerepel, hogy szinte már azon kapja fel a fejét az ember, ha az adott címben nincs benne Baker. Ez meg egy idő után zavarja az azonosulást (legalábbis nálam), mert nem az jön le, hogy "jé ez XY karakter", hanem "jé ez megint Troy Baker". A probléma (?) oka persze érthető, de akkor is zavaró egy nem egzakt határ után. Kicsit lehetnánek kísérletezőbbek a hangrendezők, mondjuk ha meg az agyonhasznált, de jó szinkronos helyett kapnánk egy új, de pocsék szinkronost akkor meg azon sírnánk. :DDD

Anime kapcsán is megvan ugyanez a bajom mondjuk Crispin Freeman-nel. Egyik kedvenc szinkronosom, de őt is annyit használják, hogy még az Overwatch Winston-ja mögül is "kihallottam", hogy ő az, hiába torzítva van a hangja...

Új hozzászólás Aktív témák