- Házimozi haladó szinten
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Videós, mozgóképes topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
Fúúúú, ma leültem egy kicsit ME3 mutlizni Goldon, bekerültem egy Reaper meccsbe.Volt egy Quarian Infiltrator, én Krogan, és 2 Krogan warlord.Namost a két Krogan Warlord olyan szinten gyökketővel játszott, hogy odafutottak a kalapácsaikkal csapkodni a Bansheeket
A kör első kb fél percében kiszedték őket, és akkor tolhattam én a Quariannal a kört.8.körben el is véreztünk, mert a parasztja nem vette észre 8 kör alatt, hogy a Banshee nem fogja megsimizni a pociját, ha odafut elé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Trollok komolyan
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Építő/felújító topik
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest