- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spectrum
aktív tag
TALI SPOILER
Itt egy kép taliról. Orbitális fail bioware részéről, egyszerűen loptak egy képet netről. Balra az eredeti, jobbra az in-game. A játékban is csak egy kép az asztalon.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Polllen #4092 üzenetére
Azt hiszem ez a hozzászólás jól összefoglalja a harmadik részének befejezését:
Mass effect 3 gyűjtői változat: 16000ft
Mass effect 3 alap változat: 9000ft
Játékidő: 42 óra
Az érzés amikor rájössz, hogy semmi értelme nem volt végigjátszani az első két részt mert a végén 3 szín közül választhatsz... Felbecsülhetetlen
(Főleg egy színvaknak)
Ettől nagyobb csalódás nem is érhetett volna...(#4093) chewycl: Az indoktrinációs elméletet már megcáfolták valahol feljebb. Konkrétan itt.
-
sherlock1
tag
válasz
KubanitoS #4088 üzenetére
Rengeteg minden kiderül amúgy a Mass Effect 3: Final Hours-ból arról, hogy miért lett ilyen borzalmas a vége.
-
chewycl
tag
Én is most fejeztem be a játékot. Az utolsó 5 perc kivételével nekem is nagyon tetszett az egész játék....
Mindenesetre azért én még reménykedek egy jó kis befejezésben, kíváncsi leszek hogy mit hogy fognak megmagyarázni , de ez nem kis meló lesz nekik az egyszer biztosSPOILER
Egy indoktrinációs DLC befejezésnek pedig szerintem tökéletes lenne ahogy leírták, teljesen bele lehet magyarázni.... mert hihetetlen sz@r lett a vége. Akkor néztem nagyot amikor megláttam shepardot lélegezni ott a romok között
Túlélte harbinger lézerét, utána meg felrobban a citadel és még mindig életben marad..na persze ezt is meg lehetett volna magyarázni a hallucinációval... -
oriic
HÁZIGAZDA
Mass Effect 3: Deleted Scene 4 - Upwards Gun Fail (Spoilers)
-
KubanitoS
veterán
válasz
nanorambo #4084 üzenetére
Ráadásul, ha epikus befejezést akartak az áldozatunkkal, az sem sikerült. Most pl Wrex a Földön ragadt, akárcsak az intergalaktikus űrhajóflotta (persze a Normandy nélkül, ők kerestek saját bolygót maguknak
), egy csomó nép (és persze a társaink) sorsa tisztázatlan maradt. Elég jól sikerült "lezárni" a sorozatot.
Nem is értem, olyan mintha a végét két nap alatt csapták volna össze...
-
Drizzt
nagyúr
Azt mondjátok meg, hogy a galactic readinesst hogyan lehet növelni? A war asset nő...
SPOILER:
Meg mi van akkor, ha elkap a galactic mapen egy reaper? -
nanorambo
őstag
-
KubanitoS
veterán
Spoiler
Kicsit megkésve, de én is végigvittem tegnap az ME3-at. Maga a játék fenomenális volt, ebben nem is volt semmi meglepő. Azonban a játék befejezése úgy elrontotta az egész játékélményt, hogy most kedvem sem lesz egyhamar a Mass Effect sorozat bármely részével játszani.
Teljesen mindegy az előző részekben mit csináltál, lehettél jó, gonosz, kegyetlen, jóságos, mindegy ki volt a szerelmed, abszolút semmi jelentősége. Az ME3 befejezése megkérdőjelezi az egész sorozat értelmét. Minek kellett ennyit erőlködni, hogy megmentsünk mindenkit a második részben? Minek gondolkoztunk annyit, hogy egy-egy adott szituációban mit tegyünk? A harmadik rész végén ezek a kérdések és az előző részekben történt cselekedeteink értelmüket vesztik.
Ez a befejezés egy vicc és szerintem nincs is három fajta, csak kettő.
1. Shepard meghal. Az egész galaxis a Reaperek áldozatául esik. Új faj születik Shepard DNS-ével.
2. Shepard meghal. Mass Relayek felrobbannak. Reaperek elmennek/meghalnak.Még így utólag leírva is szörnyű. Az első eset kb olyan, mintha semmit nem csináltunk volna. Ez Shepard nélkül is bekövetkezett volna, ja és az új fajt X ezer év múlva újból elintézik majd a Reaperek. Második eset: főhős megint meghal, a távkapuk felrobbannak, de legalább a Reaperek eltűnnek. Még ez is kb olyan szinten van, mintha ME2-ben a végső csatába teljesen felkészületlenül mentünk volna. Ultra gáz.
Csak óvatosan kérdem meg, hogyha felrobban az összes Mass Relay, akkor az nem rántja magával az aktuális galaxist az összes bolygóval együtt (mint az Arrival-ban)? Mi értelme volt egyáltalán a szerelmi szálnak? Nekem Liara volt a csajom az első rész óta, itt már szerelmet is lehetett vallani meg minden, erre megkapjuk ezeket a befejezéseket.
Ezt az új bolygón lezuhanó Normandys baromságot meg sem említem... Hogy került a Normandy az egyik Mass Relay közelébe? Miként jöhet ki a hajóból Joker mellett Liara, aki velem volt a londoni küldetés alatt? A végső videóban az öregember + a gyerek, akkor Joker + Liara leszármazottja? (Lehet a végére még Joker is lenyúlta a három rész óta meglévő csajomat. Tiszta jó.)
Komolyan várom a DLC-ket és remélem a rajongók nyomására adnak majd ki egy "szokásos boldog" befejezés DLC-t: a Reaperek halottak, Shepardot kitüntetik, boldogan él, még meg nem halt. Szerintem ez marhára hiányzik. Az egész harmadik rész elég depis hangulatot áraszt, erre a befejezés rátesz vagy tíz lapáttal...
Olvastam valahol, hogy Shepard túlélheti a végjátékot. Ez igaz lehet?
-
sherlock1
tag
Persze erre már magunktól is rájöttünk, de a [The Truth DLC most már tényleg kamu.]
-
Televan74
nagyúr
Most már muszáj valamit tenni a Bioware/EA párosnak. Ha további dlc -ket szeretnének eladni. De ez már akkor is csak blama marad. Most lehet magyarázni azzal, hogy nem értették meg a játékosok a írók mondanivalóját. De a vége a játéknak ,megfogja őket fosztani az év legjobb játéka címtől.
Talán nem szabad ilyen részeket átölelő történet szálat létrehozni. Bár pont ez volt a csábító számomra is. A döntéseim következményei, a kapcsolataim, baráti és romantikus is.
Ezt megkoronázni egy számomra eléggé zavaros véggel, hát nem is tudom mit mondjak.Pl.:
Kis Spoiler. : Második karakteremmel(FemShep), Liarával volt románcom.Szándékosan magammal vittem, az utolsó Londoni küldetésre. És a végén ő is kilép a Normandy -ről.
Hogyan került a Normandy -ra?
Azért erre oda figyelhettek volna a készítők.(#4076) cyberkind Nem igazán lehet a kettőt összehasonlítani.
-
-
HardRic
addikt
Shepardöm arca egyre inkább heges, mint ahogy a 2-ben nézett ki, újraélesztés után. (Azzal nem játszottam.)
Itt hogy tüntetem el ezeket? -
Polllen
nagyúr
válasz
nanorambo #4070 üzenetére
[VEGEVEL FOGLALKOZO HSZ]
Haverral is azt beszélgettük, hogy bármi is legyen ez - tudatos szédítés vagy tudatos befejezés, nagyon mellé mentek.
Csak nem 100 órán keresztül hagytak álmodozni, majd a végén elég durván összetörik az egészet 10 percben. Hihetetlen. Inkább maradtak volna csendben a végén.
Mint mikor egy 5 évesnek - aki nagyon várja a Jézuskát - megmondod, hogy figy, az ám nem létezik.
-
G4ga
őstag
hsz visszaolvasgatása során láttam Ori Tali fan artját.
SPOILER!?
irtátok hogy látható lesz a játékban arca. Ez igy van? Ha nem, vki megdobna egy linkkel melyik a tényleges kép rola!
Elöre is köszi!Szerk: Akinek van esetleg kedve velem multizni szivesen várom!
ORIGIN : LFGG4ga007 -
GeneraL_XTX
veterán
Hát akkor ennyi, bele kell törődni. Őszintén szólva valahol éreztem h ez lesz.
Mindenesetre remélem valahogy folytatják (mondjuk azt nem tudom h hogyan) vagy lesz ME univerzumra építő játék a nextgenben is.
-
nanorambo
őstag
Igen erről is lehetne külön témát indítani. De a nagy cégeknek bele fog törni a ceruzájuk. Ilyen szinten azért már nem szórakozhatnak csak úgy az emberekkel.
Amit valaki linkelt itt az előbb, ez már pszichológiai nyomás a játékosra nézve, az meg már nem vicc...
[link]A bioware azért nem érti a nagy felháborodást mert nincsenek tisztában vele, hogy mit tettek le az asztalra Mass Effect néven.
Amúgy NAGYON vicces, irónikus és elgondolkodtató:
"The created will always rebel against thei creators"
Most nem ugyan ez játszódik a Bioware és a Mass Effect között? -
nanorambo
őstag
válasz
tiv83us #4062 üzenetére
Igen most ezen filózik mindenki. Akkora a nyomás, hogyha nem csinálnak semmit akkor szerintem nem igazán fognak eladni a későbbiekben semmit...
AMúgy most nézegetem a " Reactions to Mass Effect 3 ending" videókat hát szarrá röhögöm magam, de belefutottam egy pár szomorú videóba is: csávó testvére kameráz a gyerek meg szó szerint sír
Azért odáig nem jutok, de könyörgöm ezt miért így kellett kedves Bioware?!
Egyébként azt hiszem, hogy a videójátékok most léptek valami "nagyobb" szintre. Ilyen mély benyomást kevés dolog tesz az emberre.
-
tiv83us
veterán
[VEGEVEL FOGLALKOZO HSZ]
Akkora a nyomas, hogy valaminek tortennie kell, nem letezik, hogy igy zarjak le es adogatjak ki ennek fejeben a kulonbozo DLC-ket (Retake Omega from Cerberus....stb).
Tenyleg nagy veszteseg volt Drew Karpyshyn tavozasa, bar ahogy o is nyilatkozott, o is valami hasonlot akart a vegere (meg a Dark Energy-rol volt szo, de azt kesobb meg o is elvetette), de egyszeruen profi irok nem hasznalhatnak Deus Ex Machina befejezest, az az amatorok "fegyvere". Ennel rosszabb befejezes utoljara a KOTOR2-nel volt, bar ott atvette a fejlesztest az Obsidian a BioWare-tol. Bele is buktak kemenyen. -
Spectrum
aktív tag
válasz
nanorambo #4058 üzenetére
Nagyon sokan vannak így, játszanának de elmegy a kedvük. Odakint simán vissza lehet vinni x napon belül a végigjátszott gamet, és vissza is veszik. Valahol még egyet is értenek a dühös vásárlóval.
-I'm currently watching my sister finish the game for the first time. Shepard is giving her final speech. This is painful.
-Avert your eyes! For the love of God avert your eyes!
-No, he should be there for her!
-I want to warn her. But I can't! -
nanorambo
őstag
Olvastam, de ezt már előbb sejteni lehetett...
Egyébként most óriásit csalódtam a bioware -ben. De megnyugtat, hogy ezzel a fél játékostársadalom így van. Hát ez van, maguk alatt vágták a fát...
AZt az egyet tudom, hogy most egy ideig nem Mass EFfectezek. Pedig még a nagy befejezés előtt gondoltam, hogy instant újrajátszom az első résztől, de teljesen elment a kedvem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tiv83us
veterán
válasz
mindfreak #4048 üzenetére
En siman megvennek barmilyen uj Mass Effect-et, Shepard nelkul is. [!!! SPOILER !!!]
Csak a Mass Relay-eket oldjak meg valahogy, mert anelkul nincs ME univerzum...eskuszom meg azt sem bannam, ha a Citadel es a Fold is odaveszne, csak a Mass Relay-ek maradjanak meg, vagy valamit talaljanak ki intergalaktikus utazasra... -
Wizard of Oz
aktív tag
Már a harmadik istenverte Spectre packom száll el purchase errorral, nincs erre valami megoldás?
Eddig legalább következő belépéskor megjelentek a cuccok, most csak levonta a creditet, azt jónapot.
-
mindfreak
őstag
válasz
nanorambo #4017 üzenetére
Várható volt, hogy nem egy DLC-vel akarják lezárni sokéves munkájukat. Ők ezt halál komolyan gondolták. Sajnos így sem lett jobb vége a dolognak. Azt akarták ezzel a befejezéssel elérni, hogy sokáig beszéljünk még a játékról. Na ezt maximálisan sikerült elérniük. Sajnos nehéz/nem lehet megemészteni, mert játékba még ennyire nem éltem bele magam, és nem álltak a szereplők olyan közel a szívemhez, nagyon tudom sajnálni a dolgot.
Bár ez tipikusan egy olyan játék, amiről 100 bőr lehet lenyúzni, nem értem miért kellett mindenáron megölni a főhőst. Mass Effect Shepard nélkül?! -
Polllen
nagyúr
A fanart inkább hasonlít a turiánokra, akikkel elég hasonlóak. Persze ettől még nem hagyom meg Garrus-nak, így járt.
A 2-ben ő volt az egyetlen normális női karakter.
Persze azon a bizonyos képen sokkal szimpatikusabb, de azért elgondolkodtató, hogy azt a sok hajat hova teszi a ruha alatt. Elég macera lehet.
-
pohár
félisten
válasz
GeneraL_XTX #4042 üzenetére
van róla kép, nem is lett belőle kis botrány
-
pethYeti
addikt
Érdekel ez a Mass Effect de szerintetek érdemes akkor már az 1. résszel kezdeni? Van annyira összefüggő a történet?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tali fan art.
-
Spectrum
aktív tag
válasz
nanorambo #4032 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e külön témája, ebből a zavarosból halásztam csak a linket.
Más: Összegyűjtötték a beváltatlan ígéreteket, itt lehet olvasgatni. Ígértek szerteágazó, egyedi véget, komoly változást a rachni megmentése esetén, mindenre kiterjedő és részletes válaszokat. Nagyon szomorú
-
Polllen
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
Bocs, ha már volt.
-
nanorambo
őstag
válasz
Spectrum #4029 üzenetére
Zseniális. Én is pont ezeket gondoltam, csak nem tudtam leírni
A Bioware az emberek érzelmeivel játszott páratlanul, aztán az utolsó 10 percben...
Komolyan mondom, hogy ezért börtönt adnék nekik!Azért remélem valaki majd belinkeli nekik és elolvassák, mert szerintem még bennük sem realizálódott, hogy mit tettetek.
Szerk.: Jah látom már alapból a Bioware fórumról vetted akkor OK.
Be tudnád linkelni a Bioware fórumot ahol ezt írták légyszí? Csak érdekelnének az ottani reakciók. -
nanorambo
őstag
Hmm érdekes 4:00 -től!
[link] -
Spectrum
aktív tag
Bioware fórumról ámelnék egy nagyszerű írást. Mass Effect és a művészet filozófiai elemzése, természetesen külön kitérve a harmadik rész végére.
Why you enjoy art and the one problem with Mass Effect 3
You didn't hate the ending because it made you feel sad, or angry, or cheerful. You hate it because it frustrated you. It stopped you from feeling as a human should feel. Made even worse, because it did such a great job of making you feel as you should for the last hundred hours. It brought you in and showed you true art. Then denied you the reason you played at all.
-
Spectrum
aktív tag
válasz
Dantenero72 #4025 üzenetére
SPOILER
3. ponthoz: ott mit értesz az alatt, hogy megadod neki a segítséget? Csak azért, mert nem elég mondani, hogy megadom, el kell mászni a spectre központba és ott egy addig inaktív konzolon beszélgetni vele. Én itt buktam el majdnem, de végül nem halt meg. Nem románcoltam vele, de szerintem ennek nincs köze hozzá. Több ötletem nincs, én is csak innen merítek.
-
tiv83us
veterán
válasz
Spectrum #4022 üzenetére
Nem hal meg, ha lojalis volt a ME2-ben (ha nem volt lojalis ugy is tulelhette a Suicide Mission-t, mielott valaki erre raugrik - talan o volt az egyetlen akinel ez lehetseges volt) es van eleg Paragon/Renegade/Reputation-od, akkor - igaz jol leharcolva - de tuleli a Sanctuary mission-t.
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
Spectrum #4022 üzenetére
SPOILER
Loyalis volt ME2ben,vele volt a romanceom,annyit csinaltam hogy :
1. találkozás : már nem érzek irantad semmit,hagyjuk az egészet(elkezd sirni elmegy)
2. tali : (aszhem ez a NavPont-os) hologramjaval beszelek,de itt nincs opcio hogy hé figyeljel Kai-ra,alapbol elmondja Shep hogy mi történt és hogy valami Kai volt a CItadellaban,mondja is erre Miranda hogy o az a bastard! Utana amit lehet mondani neki az az apjaval kapcsolatos,hogy meg kell állitani.
3. tali : kér segitséget,megadom neki az alliance resource-t
4. horizon : hugát megmentem,rábeszéltem az apjat hogy engedje el,de Miranda meghal
szal most ebbe mi az amit rosszul csinaltam?ui.: Mielött mennék Horizonra még direkt mentettem betöltöttem,megneztem a levleket ott van a navpontos levél,elneztem oda de nem tudom előhozni szal az tuti megvolt
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
nanorambo #4017 üzenetére
spoiler
De én ezt egyszerűen nem értem. Hisz az utolsó 10 percig annyira kibaxottul jól össze volt rakva történetileg is, mind bármelyik elődje. Aztán jönnek a logikátlanságok. Miért robban fel az összes Mass Relay? Mit keresnek a csapattagok (vagy egy részük) a Normandy-n? Miért vannak úgy összecsapva a videók h minimális a különbség? Nem lett volna baj ezzel a befejezéssel ha szépen logikusan mindegyiknek más hatása lett volna és ez le lett volna vezetve.
Tudom, tegnap mást mondtam, de azóta megnéztem az összes lehetséges befejezést és ekkor éreztem magam átbaszva. Na mindegy, azért remélem a legjobbakat.
-
Spectrum
aktív tag
válasz
Dantenero72 #4018 üzenetére
SPOILER
Ami kell:
2. részben loyaltyt megcsinálni ÉS itt figyelmeztetni cerberus támadásra ÉS Kai Leng-re , majd apját meggyőzni VAGY ha nem sikerül meggyőzni akkor lelőni. Egyébként Miranda meghal. -
Davs
tag
válasz
nekem nem is szerepelt Miranda a ME3-ban ... lehet meghalt a 2-esben?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Hát én simán dumáltam vele amikor írt üzenetet, és túl is élt mindent.
-
Dantenero72
aktív tag
SPOILER
Most tartok ott hogy meghalt Miranda,ami fura mivel utána olvastam és meglehet csinalni hogy ne haljon meg. Adtam neki alliance resource-t,beszeltem vele a hologramnal is,csak annyit tettem hogy felbontottam a kapcsolatunkat ,még az apjat is renegad modal rabeszeltem hogy engedje el a testvérét,mégis meghalt -.-" És sokan irtak hogy ők is minden megtettek segitettek,meg minden de még is meghal. Lehet az hogy mivel romance volt ME2ben és most szakitottam vele amiatt hal meg?
-
nanorambo
őstag
válasz
GeneraL_XTX #4016 üzenetére
Igen. Ezt bizony nem úgy tervezték, hogy csak hallucináció. Pedig nagyon sok logikátlanság van benne. A legoptimistábbak szerint még mindig csak kivárnak és tényleg csak egy hallucináció volt, de én sajnos már kétlem...
De mondom, ordít a befejezésről, hogy az utolsó percekben hányták össze. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
dokee78
félisten
Na végigvittem.
Talán Spoiler!6800-7000 volt a War Assets pointom és mégis fellélegzett a végén Shep.Igaz most csak átszaladtam a játékon,mivel az angolom elég gyenge.
Ha lesz magyarosítás újrajátszom,de addig nekiállok 4-edik alkalommal is az ME2-nek,most férfi karakterrel. -
-
Hunork
veterán
Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne: kisfiam él-hal a játékért. A ME3-hoz lesznek/vannak? DLC-k, és itt külön pályákra/történetre gondolok. Sokfelé lehet kapni Bioware pontokat, de ahogy néztem, a ...galaxisban ott külön ki van emelve, hogy ME2 vagy Dragon Age játékokhoz lehet használni. A nagy kérdés, hogy ez ennyire szigorú, és ha vesz az ember ilyen pontokat, akkor a ME3-hoz nem is lehet használni majd??? Vagy lesz külön ilyen pontcsomag? Ez amúgy 1600 pont és 3900- az ára.
Válaszokat előre is köszönöm!Üdv:
Hunork -
G4ga
őstag
tipp h mivel lehet konnyen es gyorsan fejlodni?
lattam vannak kulonbozo kasztok.
gondolom a katona a legegyszerubb de abbol van a legtobb is!? -
Iron Funeral
őstag
válasz
nanorambo #3986 üzenetére
Azért nem kell a kardunkba dőlni...
ME3 Suggested Changes Feedback Thread - Spoilers Allowed
EA/Bioware in Full PR Damage Control Mode
...még. -
csigacska
tag
Szerintem az az X ami a nevük mellett jelenik meg, játék közben tényleg nincs kick.
Silver csatában kb 10x voltam eddig, de mindig béna emberekkel rakott össze, és futottak minden irányba, így maradok a bronzenál, ott legalább nem kapok idegbajt, hogy a 10. wave-nél kipurcan az egész banda.
Tegnap reaperek ellen 2x volt, hogy a 10. wave-nél kaszáltak el mindenkit, örültem nagyon...(ott legalább a csapat tűrhető volt)
Amúgy engem most bronze csata előtt dobtak ki, gondolták a 4-es szinttel semmire nem megyek, pedig így is szépen el tudok mesterlövészkedni, és bronze fokozaton nem nagy hátrány az alacsony szintű karakterem. -
warcat
veterán
Igen ,az x a kickes szavazat, 3 kell hozzá.
Silverre ugy illik menni,hogy ki van rakva már a max hp/pajzs, meg mellé legalább használható szinten valamelyik aktiv skill,addig csak elrontod más szórakozását.Gold fokozat igazából a vége felé durvul el,de gethek ellen könnyü ha van 1-2 quarian infiltrator,melléjük kell még valaki aki könnyen leszedi a pajzsokat.Mellé érdemes Firebase White/Daggert választani.
Ha esetleg failed lenne,még mindig kapsz annyi pénzt ha eljutsz a 2. feladatos kör teljesítéséig,mint egy teljes silver meccsért.
Sajnos első napok óta nem jött össze rá csapat,így csak silveren játszok. -
pohár
félisten
válasz
csigacska #3998 üzenetére
a lobby-ban igen, de játékon belül szerintem nem, legalábbis én nem találkoztam még olyan menüponttal hogy kick
amúgy a lobby-ban mi jelzi hogy hány szavazatot kapott a kickelés? az illető neve alatt egy négyzetben lévő X? sose tudtam mi lehet az, de akkor talán már tudom
én szerencsére még nem találkoztam ilyen kickelős esettel, bronzon kb mindenki ugyanolyan erős a 10-12. szintig, sok difi nincs, bronzon még 3 ember is vígan eljátszogat, szóval az a kezdő 1-4. szintű emberke elfér, legalább ő is fejlődik, és le tud lőni ő is pár enemy-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged