Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
SPOILER
Kezdem azt hinni, hogy lényegében talán (majdnem) ugyan azt mondjuk, és közben csak látszólag érvelünk egymás ellen.

a reaper-en belul futo programok osszessege
Ez így stimmel, én is ezt mondtam, hogy futhat több program a hardware-en, csak ne legyen skizofrén egy platform. Tehát ha odaáll eléd egy fizikailag egy egységnek számító hardware, akkor annak egy jól körülhatárolt tudata és akarata van, nem számos eltérő tudatok véleményeinek átlagértéke képezi a komplex egyéniséget, mint ha pl. 100 ember élne a hajó belsejében, akik gombnyomással megszavazták mi legyen, és a "szócső" ezt kommunikálta a környezetének, mert nekem Legion valami ilyesmiről beszélt. (mint ahogy ő is hivatkozik rá, hogy most nem ér rá dumálni, mert megbeszélik egymás közt a véleményüket -> na ilyen ne legyen egy reaper-ön belül, hogy gondolkozik, mert vitáznak/szavaznak a benne élő egyéniségek...) De akkor lehet, hogy félreértettem - ami egyáltalán nem lehetetlen, akár hála a csodálatos magyar fordításnak.
Volt is ott valami ellentmondás már önmagával kapcsolatban is e téren, hülye a fordítás, nekem meg szar a hallás utáni angolom, hogy őt is maradéktalanul megértsem.
[ Módosította: Kidus ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- VR topik
- További aktív témák...
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest