Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
SPOILER
Kezdem azt hinni, hogy lényegében talán (majdnem) ugyan azt mondjuk, és közben csak látszólag érvelünk egymás ellen.

a reaper-en belul futo programok osszessege
Ez így stimmel, én is ezt mondtam, hogy futhat több program a hardware-en, csak ne legyen skizofrén egy platform. Tehát ha odaáll eléd egy fizikailag egy egységnek számító hardware, akkor annak egy jól körülhatárolt tudata és akarata van, nem számos eltérő tudatok véleményeinek átlagértéke képezi a komplex egyéniséget, mint ha pl. 100 ember élne a hajó belsejében, akik gombnyomással megszavazták mi legyen, és a "szócső" ezt kommunikálta a környezetének, mert nekem Legion valami ilyesmiről beszélt. (mint ahogy ő is hivatkozik rá, hogy most nem ér rá dumálni, mert megbeszélik egymás közt a véleményüket -> na ilyen ne legyen egy reaper-ön belül, hogy gondolkozik, mert vitáznak/szavaznak a benne élő egyéniségek...) De akkor lehet, hogy félreértettem - ami egyáltalán nem lehetetlen, akár hála a csodálatos magyar fordításnak.
Volt is ott valami ellentmondás már önmagával kapcsolatban is e téren, hülye a fordítás, nekem meg szar a hallás utáni angolom, hogy őt is maradéktalanul megértsem.
[ Módosította: Kidus ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Windows 11
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Synology NAS
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest