Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Máris tesztelhető az Xbox mód a Windows 11-hez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bach22
tag
Üdv!
lenne egy irtó nagy problémám. az a helyzet, hogy már majdnem a történet végén járok, viszont egy ponton nem tudok semmit csinálni. A szitu a következő: szóval meg akarom nyitni a galaxistérképet, aztán Joker szól, hogy már majdnem kész az IFF telepítése, Edi közbeszól, hogy még instabil. mondják, hogy menjek siklóval, bla bla bla, és most jön a lényeg, hogy bejön egy pillanatra a töltőképernyő, aztán feketeség, és nem csinál semmit..
szóval innen nem tudom hogy csináljam tovább, már felpakoltam mind2 patch-et is és úgy sem működik..
Különben már mindenki lojális, meg minden küldi kész.. (tudom no warez, viszont tört játékkal játszok, az lehet a gond?)
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lenne egy irtó nagy problémám. az a helyzet, hogy már majdnem a történet végén járok, viszont egy ponton nem tudok semmit csinálni. A szitu a következő: szóval meg akarom nyitni a galaxistérképet, aztán Joker szól, hogy már majdnem kész az IFF telepítése, Edi közbeszól, hogy még instabil. mondják, hogy menjek siklóval, bla bla bla, és most jön a lényeg, hogy bejön egy pillanatra a töltőképernyő, aztán feketeség, és nem csinál semmit..
szóval innen nem tudom hogy csináljam tovább, már felpakoltam mind2 patch-et is és úgy sem működik..