Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
olanor
tag
Igen azt kifelejtettem hogy nekem az egész Cerberus dolog nem jön be. A legjobb az lenne ha egyből a legelején mondhatnád hogy köszi hogy összeraktatok de nem dolgozom nektek. Ez egy rpg , elvileg te kéne hogy megszabd milyen irányban megy a történet. De itt nincs választás. Vagy csak én nem tudok róla ? Nekem jobban tetszett a fantom státusz. Az hogy 2 éve nem látott Ashley/Kaiden nem értem miért jelenti azt is hogy eltűnik a játékban. Nem arra gondoltam hogy a nyakamba boruljon , de az hogy küld egy mailt és többet nem bukkan fel.... és én jobban szeretném az első részből összetenni a csapatomat. Azoknak ismerem a történetét. Az hogy Tali csatlakozhat az jó pont mert az első részben fix ember volt a csapatomban. A másik fix ember meg Ashley volt. Ha lenne rá mód most is őket vinném.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs