Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KubanitoS

veterán

válasz vitaro #3394 üzenetére

Szerintem a Bioware abszolút nem rontotta el a dolgot. A Mass Effect története úgy alakul, ahogyan te döntöd el, az események attól függnek, hogy melyik küldetést vállalod el. Az óra csak akkor indul, amikor a küldetést elkezded, nincs meghatározva egy globális idő, amikor a reapereknek érkeznie kell.

Egyébként értem a problémád, ez egy apró logikátlanság, amely a kiváló történet / játékélmény miatt egyből feltűnik. Szerintem ez kb olyan dolog, mint egy-két gyengébb filmben megtalálható olyan jelenetsor, amitől fogja az ember a fejét és amellyel a film tökéletesen érzékelteti, hogy valóban csak egy film, a valósághoz semmi köze. Itt most persze nem arra gondolok, hogy pl a főhősnek természetfeletti képessége van, sokkal inkább a filmekben megjelenő baromságokra, mint pl a főhőst nem találják el soha, a lerázott üldöző autó feltűnik a szemközti kanyarban, magyarán olyan dolgok, amelyek csökkentik az átélhetőséget. Akik nézik a Supernatural (Odaát) című sorozatot, szerintem tudják miről beszélek. Az is tele van természetfeletti (kitalált) dolgokkal, de mégis olyan jól adják elő, hogy tökéletesen elhiszem, hogy ez akár a valóság is lehetne.

Új hozzászólás Aktív témák