Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- Apple MacBook
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
hmm, most hogy mondod valami hasonló mintha az előző részben is lett volna. mindenesetre szerintem elég ocsmányan hat
most hirtelen nem tudom kit kéne keresni, de általában egyszerű ráakadni a személyre. rohangálj körbe, és keress olyasvalakit akivel most lehet beszélni (amikor nem volt meg az adat nyilván nem engedte). nekem zavarónak tűnik a magyar felirat, lehet változtatni a menüben? collectors editionra pályázok én is, de ha csak magyarul lehet játszani kihagyom
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Mass Effect 2
Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Ingatlanos topic!
- Revolut
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most hirtelen nem tudom kit kéne keresni, de általában egyszerű ráakadni a személyre. rohangálj körbe, és keress olyasvalakit akivel most lehet beszélni (amikor nem volt meg az adat nyilván nem engedte). nekem zavarónak tűnik a magyar felirat, lehet változtatni a menüben? collectors editionra pályázok én is, de ha csak magyarul lehet játszani kihagyom