Legfrissebb anyagok
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
PROHARDVER! témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kompakt vízhűtés
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
hmm, most hogy mondod valami hasonló mintha az előző részben is lett volna. mindenesetre szerintem elég ocsmányan hat
most hirtelen nem tudom kit kéne keresni, de általában egyszerű ráakadni a személyre. rohangálj körbe, és keress olyasvalakit akivel most lehet beszélni (amikor nem volt meg az adat nyilván nem engedte). nekem zavarónak tűnik a magyar felirat, lehet változtatni a menüben? collectors editionra pályázok én is, de ha csak magyarul lehet játszani kihagyom
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Mass Effect 2
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most hirtelen nem tudom kit kéne keresni, de általában egyszerű ráakadni a személyre. rohangálj körbe, és keress olyasvalakit akivel most lehet beszélni (amikor nem volt meg az adat nyilván nem engedte). nekem zavarónak tűnik a magyar felirat, lehet változtatni a menüben? collectors editionra pályázok én is, de ha csak magyarul lehet játszani kihagyom