- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
janos666
üzenetére
mondom, amikor utaztunk én a nőimmel töltöttem az időt olvasgatás helyett.
én így képzelem el az én shepardomat (renegade 4 da winnah'). nem érdemes minden bolygót végigscannelni, bőven elég a moderate - good - rich nyersanyagtartalmúakat, így is volt anyagom minden fontosabb fejlesztésre, több is mint kellett volna (med bay-t nem vettem meg, háborús faszimnak jól állnak a hegek). olcsón lehet majd upgrade-elni a scannelést, amivel gyorsabban fog mozogni a kis letapogató berendezés, illetve 60 szondát kapsz, és 1500ra fejleszthető a hajó üzemeanyag kapacitása is, ami valamelyest megkönnyíti majd a dolgodat.a játék szerintem nagyon jó, de igazad van, közel sem jobb mint az első rész. hozzá kell tenni hogy jóval könnyebb is, a csipás csávómmal (maxra fejlesztett 3. sniper, stb) össz vissz vagy 10× lőttem szemen a főellenséget és az kifeküdt. a játék sztorija epikusan hat, közel olyan jó mint az elsőé, de mégis.. sok benne a hiba, a rossz és gagyi ötlet (pl amiket te írtál). az első részben a karakteremet 40en valahanyas szintig vittem, most 25ön kezdtem hardcore nehézséget, meglátjuk meddig bírja a játék (meddig tud nekem új tartalmat mutatni).
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Warships
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 Ultra 12GB 512GB Fekete (garanciális) + fóliák + tokok
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én így képzelem el az én shepardomat (renegade 4 da winnah'). nem érdemes minden bolygót végigscannelni, bőven elég a moderate - good - rich nyersanyagtartalmúakat, így is volt anyagom minden fontosabb fejlesztésre, több is mint kellett volna (med bay-t nem vettem meg, háborús faszimnak jól állnak a hegek). olcsón lehet majd upgrade-elni a scannelést, amivel gyorsabban fog mozogni a kis letapogató berendezés, illetve 60 szondát kapsz, és 1500ra fejleszthető a hajó üzemeanyag kapacitása is, ami valamelyest megkönnyíti majd a dolgodat.