Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
válasz
Xmodule
üzenetére
Én is elkezdtem újra az egyet... Kissé furcsa még, de egyből feltűnt pár dolog ami hiányzik szerintem a kettesből. Elsőként az, hogy a felirat sokkal könnyebben olvasható, a félkövér betűknek köszönhetően.
Aztán az, hogy a társak rendesen követnek, nem maradnak le kilométerekkel és ha elteszem a fegyvert, követik a példámat. Illetve az első pályán (Eden Prime) a fedezékek valahogy "természetesebbnek" hatottak számomra.Az pedig, hogy a játék megint tudott valami újat mutatni, valami elképesztő...
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- iPhone topik
- EAFC 26
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Cyberpunk 2077
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán az, hogy a társak rendesen követnek, nem maradnak le kilométerekkel és ha elteszem a fegyvert, követik a példámat. Illetve az első pályán (Eden Prime) a fedezékek valahogy "természetesebbnek" hatottak számomra.