Hirdetés
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- SSD kibeszélő
- VR topik
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Milyen TV-t vegyek?
- Készítsünk kézikonzolt PlayStation 4-ből!
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
És próbáltál már AA-t erőltetni CCC-ből? Valamiért nem szimpi nekem, hogy átnevezzem az exe-t ut3.exe-re, mert akkor egy az egyben UE3-ként kezeli a driver, pedig belenyúkált a Bioware az angine-be itt-ott.
Kíváncsi vagyok hogy sikerül importálni az első rész mentéseit. Csak a karaktert importálja, vagy a szintet és a megszerzett "képességeket" is átszámolja?
Mert 2 mentésem is van, először egy férfival, másodjára pedig egy nővel játszottam végig, és a nővel minden apró kis mellékküldetést (és a bring down the sky dlc-t is) megcsináltam, így magasabb szintet ért el, mire végzett. (Inkább a férfit folytatnám - legalább is elsőre tuti
)(#150) Franklin - Ja, ilyet is hallani róla, hogy a reaper már nem pusztító, mint az első részben, szóval még erre is lusták voltak az új fordítók, hogy átnézzék az első részt.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- SSD kibeszélő
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- VR topik
- OLED TV topic
- Marathon (2025)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)