-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
En meg mar megint vegigtoltam, most ferfi karakterrel.
Morinth-ot mar harmadszorra nem ajanlja fel opcionak, nem tudom mit lehetne meg tenni, a legvegere hagytam most, annyi renegade ponttal, amennyit csak ossze tudtam vakarni.
Es megsem volt opcio, hogy o legyen. Kezd mar idegesiteni.Elkezdtem insane-en is, de a tarsaim nagyon gyorsan meghalnak, en meg utana eleg, ha 1mp-re kidugom a fejem valahonnan, vegem. Igy az agyverzesen kivul mas ertelme nincs a kinlodasnak, ugy erzem.
Nem tudok veluk mit kezdeni, sokkal tobb figyelmet forditottam arra, hogy ok mit csinaljanak, es hogy bevedjem oket, mint arra, hogy en mit csinalok. Es igy is a leghosszabb ido, amit kibirtak, egy csata fele (sem ).
Nem ertem, miert nem tudtak normalisabb NPC-ket csinalni az ember melle.
A Left 4 Dead ugyanez, elkapjak a karakteredet, a tobbi meg nezi. Melletted all es nezi hogy meghalsz....Szoval ez a Morinth dolog nem tudom, min mulik, megprobalom ujra a jatekot, leszek Paragon ( melyik cast kap +100 paragont egyszercsak? ).
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest