Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
En meg mar megint vegigtoltam, most ferfi karakterrel.
Morinth-ot mar harmadszorra nem ajanlja fel opcionak, nem tudom mit lehetne meg tenni, a legvegere hagytam most, annyi renegade ponttal, amennyit csak ossze tudtam vakarni.
Es megsem volt opcio, hogy o legyen. Kezd mar idegesiteni.Elkezdtem insane-en is, de a tarsaim nagyon gyorsan meghalnak, en meg utana eleg, ha 1mp-re kidugom a fejem valahonnan, vegem. Igy az agyverzesen kivul mas ertelme nincs a kinlodasnak, ugy erzem.
Nem tudok veluk mit kezdeni, sokkal tobb figyelmet forditottam arra, hogy ok mit csinaljanak, es hogy bevedjem oket, mint arra, hogy en mit csinalok. Es igy is a leghosszabb ido, amit kibirtak, egy csata fele (sem ).
Nem ertem, miert nem tudtak normalisabb NPC-ket csinalni az ember melle.
A Left 4 Dead ugyanez, elkapjak a karakteredet, a tobbi meg nezi. Melletted all es nezi hogy meghalsz....Szoval ez a Morinth dolog nem tudom, min mulik, megprobalom ujra a jatekot, leszek Paragon ( melyik cast kap +100 paragont egyszercsak? ).
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs