Hirdetés
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolomon17
senior tag
Mindenkinek külön akartam válaszolni, de legközlebb majd számozom egy hsz-en belül, ha úgy jobb

#429 Azért a 13 óra mindenképpen durva
És minden lényeges kiderült így is? "A főszál rövid" - igen, általában így szokott lenni, hogy a fő történet nem olyan irgalmatlanul bonyolult és szövevényes, azonban egyik fejezetből a másikba nem lehet a mellékszállak nélkül átjutni.
Itt ennyire elszakadtak ettől? -
sazabi
aktív tag
13 óra alatt végignyálaztam 4-5 felfedezős mellékszálas rendszert, végigolvastam az összes párbeszédet, szóval nem csak a főszálon mentem végig...
Igen, a játék fő szála _rövid_. párbeszédeket kihagyva kb 3 max 4 órára saccolom (és az is csak az átléphetetlen videók miatt, ami kb 20-30perc). Most nem tudnék ennél rövidebb rpg mondani...
A 14. órában járok újrakezdéssel együtt, és most jöttem rá, hogy nem lehet kihagyni a többi karaktert a játékból, mindenképpen 3 karakterrel kell kommandózni \ :
argh
Új hozzászólás Aktív témák

- JVC RX 550
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És minden lényeges kiderült így is? "A főszál rövid" - igen, általában így szokott lenni, hogy a fő történet nem olyan irgalmatlanul bonyolult és szövevényes, azonban egyik fejezetből a másikba nem lehet a mellékszállak nélkül átjutni.