- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Annyi van, hogy közelebb megy a kamera, de nem igazán lesz gyorsabb, bár eleinte mintha még úgy lett volna, de lehet én csesztem el valamit.
Meg a textúrák néhol nagyon homályosak, s pont úgy néz ki egy-két tárgyoin, mintha az eredeti megoldással ellentétben először húzná fel a részletes textúrát, aztán másikat jelenítene meg. Pl.: Graaus feje is valamiért csúnya nálam.
I am having fun staying poor.
-
Kidus
őstag
Hat en annal a resznel meg soha nem akadtam el, mindig megvolt par masodperc alatt, bar en jo kis shotgunos-sniperes-bio komboval nyomtam altalaban, vagy sniperes helyett rifle, talan az lehet a megoldas, ami minden nehez helyzetben. Fedezekbe mesz, kinezel, odasozol, hasznalod kozben a kepessegeidet, ami csak van, vagy pedig ugrabugralsz sokat, es akkor nem nagyon talalnak el.
Nekem az asari sunaval sikerult beszivnom vagy tizszer, mire rajottem, milyen pofon egyszeru. Orakat csesztem el ott, teljesen foloslegesen.
Futni meg harcon kivul is lehet, meg gyorsan is, csak a pc-s valtozatrol fogalmam sincs, konzolon A-t lenyomva, ha jol sejlik fel elottem
Nem jatszottam vele vagy 2 honapja.Assuming Control
-
T.Peter
őstag
válasz - = Zk = - #688 üzenetére
Nincs mit.
-
- = Zk = -
félisten
jó látni hogy fajtársaim mennyireis elől járnak eme nagytiszteletnek örvendő játékban
én bolyongok egy állomáson...ide--oda... legalább megismerem a játékot
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Drizzt
nagyúr
-
nagyúr
Amikor lenn vagyunk a bányában, és megmentem a régész dokicsajt az erőtérből és felmegyünk a lifttel, akkor jön egy krogan harcmester. Na azt hogy lehet kinyírni?
Menteni se lehet előtte és már ötvenszer megnéztem a filmet, hogy felmegyünk a lifttel, meg hogy adjamátadokinőt denemadom részen, és már nagyon unom.
Odáig már eljutottam, hogy csak ő marad, a társait kinyírtam, de van neki egy elég durva támadása és mindíg kinyír...Aki él és nem boldog, az téved!
-
- = Zk = -
félisten
nagyon szépen köszönöm a segítségedet....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
T.Peter
őstag
válasz - = Zk = - #686 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok..
szerintetek mért ilyen a játék nálam?mért ilyen SZEMCSÉS?melyik beállítást állítottam el? kép
amugy nagyon faya kis játék
üdv.péter[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nektek megy rendesen? Nekem elég sokat fagy. Főleg amikor betölt(ene) egy új helyszínt...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Zomb€€
őstag
Biotikus terroristák ellen hogy lehet védekezni? Mármint arra a támadásra gondolok amikor összeesek. Nemrég kaptam meg Normandyt és elkezdtem a mellékküldetéseket csinálni,,állat
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
nagyúr
Na megvettem én is a szegedi 576-ban. Eddig nagyon királyság, kevés ilyen jól "csomagolt" játékot lehet kapni. A könyvecske is jó, meg a fordítás is.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
ez_meg_emaz
őstag
Nah énis megkaptam már 20.án a cuccost mert elörendeltem 576ba. 576 tényleg drága hely de mivel ugyanannyiért volt mint máshol gondoltam mit veszithetek. Ráadásul ez györben az egyetlen hely szvsz ahol idöben megkapom a játékot. Nem volt eddig idöm ugyhogy sajna csak most telepitem. De a warez verzsönt kiprobáltam és ugy döntöttem ez kell majd, pláne ha magyar és csak 8k.
A körítés nagyon franko. Szerintem ha lenne itt is ár/érték arány mint hardvereknél akkor ez érné meg legjobban a pénzét.
Na jo űrutazást...
Ha elakadnék majd visszanézek... -
Vistaboy
veterán
Akkor nekem honnan küldték?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
west
őstag
megjelent mar a magyar?galaxisban meeg nincs
valami tipp?csak ne 576,mert az draga...Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
fpeter07
veterán
2 kérdés: Mikor alakult a fellegvár tanács és hány fokos a fellegvár?
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Másnál is bugos az a.i.? Nekem néha úgy lemaradnak a társaim, hogy észre sem veszem, és amikor visszamegyek, akkor is csak úgy jönnek ismét utánam, hogy ha ismét be- majd kiszállok a Mako-ból.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Drizzt
nagyúr
SPOILER.
Még csak most kaptam meg a Normandyt, szerintem ezzel elment vagy 6 órám a játékban eddig simán, szóval egy ideig elleszek.
Az összes örző közül nem találok egyet. Megéri megkeeresni azt a maradék egyet valahogy, vagy csak plusz xp kb?
-
_tRebroN_
tag
válasz bagyulajuve #659 üzenetére
Nem erről van szó...csak windowedben indul el egyátalán ha siman indítom lefagy a progi a program nem válaszol lesz és a feladat kezelőben az alkalmazások fül alatt 2 db mass effect fut paralel az egyik fut a másik nem válaszol lesz.
-
_tRebroN_
tag
Üdv!
Vki találkozott vki olyannal, hogy windowed módban fut a játék, de full screenben nem?? Mi lehet a gond? Vki?
-
Drizzt
nagyúr
Na, kezdek rákapni az ízére, ha megnézitek a hozzászólás idejét, de már húzás aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- JavaScript topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest