Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
"A csóróságra már gáz hivatkozni"
Pedig szerintem az esetek túlnyomó részében ennek köszönhető a Warez. Ha én most amerikában élnék, keresnék 4000 dollárt, 2000-ból fizetem a rezsit, 1000-ből veszek kaját, tisztítószert...stb akkor valószínű ha megjelenik egy játék nem sajnálom rá a 10 dollárt."autót sem lopsz ha nincs pénzed"
Ilyenekre mondtam a szúnyog és az óvodások példát. Túlozni lehet. "Ha ki tudsz lépni a házadból, akkor már mehetsz is a holdra simán."De szerinem zárjuk le a témát. Mindenki úgy szerzi be a dolgait ahogy tudja. És ha csak így tudja akkor meg nem kell leszólni. Amíg egy játék ára egy heti keresetnek felel meg addig lesz Warez, amíg a játékfejlesztők ódzkodnak a demótól addig lesz warez. Attól hogy leszóljuk Gipsz Jakabot mert letöltötte nem fog megszűnni, és csak magunkat járatjuk le az álszenteskedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák

- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest