Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
"A csóróságra már gáz hivatkozni"
Pedig szerintem az esetek túlnyomó részében ennek köszönhető a Warez. Ha én most amerikában élnék, keresnék 4000 dollárt, 2000-ból fizetem a rezsit, 1000-ből veszek kaját, tisztítószert...stb akkor valószínű ha megjelenik egy játék nem sajnálom rá a 10 dollárt."autót sem lopsz ha nincs pénzed"
Ilyenekre mondtam a szúnyog és az óvodások példát. Túlozni lehet. "Ha ki tudsz lépni a házadból, akkor már mehetsz is a holdra simán."De szerinem zárjuk le a témát. Mindenki úgy szerzi be a dolgait ahogy tudja. És ha csak így tudja akkor meg nem kell leszólni. Amíg egy játék ára egy heti keresetnek felel meg addig lesz Warez, amíg a játékfejlesztők ódzkodnak a demótól addig lesz warez. Attól hogy leszóljuk Gipsz Jakabot mert letöltötte nem fog megszűnni, és csak magunkat járatjuk le az álszenteskedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák

- Íme az új Android Auto!
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- nVidia tulajok OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Processzorok Olcsón Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs