Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
"Így más lehetőség nem lévén letöltöd és kipróbálod a teljessel. Ha úgy érzed megéri akkor elmész és megveszed. Ha nem akkor letörlöd és nem dobtál ki 10 ezreket csak úgy."
Pontosan. Ha nem tudom kipróbálni, dobjak ki látatlanban egy tizest? Ki van zárva. Viszont ha jó, meg kell venni, különben elköszönhetünk a pc-s játétoktól. Már most is az a tendencia, hogy konzolra kiadják, bezsebelik a lóvét, aztán fél év múlva eltűrik a pc-s warezt.
A kiesett lóvéról meg annyi, hogy ha nem tudom kipróbálni, akkor tuti, hogy nem veszem meg, ha meg warezt megnézem, tetszik, megyek is a boltba.
A kiadók szempontjából a mass effecthez hasonló bújtatott védelmek a legjobbak, így azért fel lehet tornászni az eladásokat. Ezt érdekes módon még én is "korrektnek" tartom.A csóróságra már gáz hivatkozni, mert akkor jönnek az "autót sem lopsz ha nincs pénzed" érvek. Ha annyira nem tudsz mit csinálni, akkor vegyél könyvet antikváriumban, pár száz forint.
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Bestbuy játékok
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest