- Mini PC
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
válasz
body007
üzenetére
Én nem venném meg e-bay-ről 20 dollárért, mikor kis hazánkban is meg tudod venni 2000 forintért, és az garantáltan magyar feliratos.:-)
A játékot pedig simán végig lehet vinni többször is, akár ugyan azzal a karival is, de egy másik karakter osztállyal is mindenképp érdekes újra játszani a játékot. Személy szerint én 4x vittem végig, és még egy párszor végig is fogom tolni amíg élek:-)
A 2. részben pedig tudod importálni a mostani karaktered, de ez inkább a kinézetére vonatkozik, na meg arra, hogy az 1. részben milyen döntéseket hoztál. Bizonyos döntéseid következményei ugyanis visszaköszönnek a 2. részben. Meg talán egy kevés bónusz pénzt meg nyersanyagot kapsz a régi karaktered után, de ebben már nem vagyok biztos...
Minden esetre ha szeretnéd a második részben is látni a karaktered illetve látni azt hogy a korábbi döntéseid milyen következményekkel jártak, akkor érdemes importálni a karaktert.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 Vengeance RGB RS - 120 hó garancia
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 Trident Z RGB - 99 hó garancia
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest