Hirdetés
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
válasz
body007
üzenetére
Én nem venném meg e-bay-ről 20 dollárért, mikor kis hazánkban is meg tudod venni 2000 forintért, és az garantáltan magyar feliratos.:-)
A játékot pedig simán végig lehet vinni többször is, akár ugyan azzal a karival is, de egy másik karakter osztállyal is mindenképp érdekes újra játszani a játékot. Személy szerint én 4x vittem végig, és még egy párszor végig is fogom tolni amíg élek:-)
A 2. részben pedig tudod importálni a mostani karaktered, de ez inkább a kinézetére vonatkozik, na meg arra, hogy az 1. részben milyen döntéseket hoztál. Bizonyos döntéseid következményei ugyanis visszaköszönnek a 2. részben. Meg talán egy kevés bónusz pénzt meg nyersanyagot kapsz a régi karaktered után, de ebben már nem vagyok biztos...
Minden esetre ha szeretnéd a második részben is látni a karaktered illetve látni azt hogy a korábbi döntéseid milyen következményekkel jártak, akkor érdemes importálni a karaktert.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Futás, futópályák
- E-book olvasók
- Kuponkunyeráló
- Robotporszívók
- Home server / házi szerver építése
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest