Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Apple asztali gépek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parano1d
tag
Mivel egyre többen használják, egyre kevésbé lesz volatilis a kriptó, ez már most is látszik, az elmúlt egy évben szerintem a BTC volt olyan stabil mint a forint (mondjuk ezzel nem mondtam túl nagyot muhaha). Nem tudom merre laksz, de itt a nyugati határ közelében nem tudok olyan helyet mondani, ahol nem fogadják el az eurót.
Megjegyzem a kriptó nem csak hogy nem hivatalos, hanem sok helyen fizetőeszköznek sem számít, erről szól a cikk is amúgy.
De ha kicsit messzebbre tekintünk, látszik, hogy ennek ellenére több országban elfogadják mint mondjuk a forintot. És ha mondjuk hasamra ütök, Zimbabwében laknál, vagy bármely harmadik világ beli országban, nem Európában ahol, nincs SWIFT, meg SEPA meg kiépített bankhálózat sem nagyon, és fizetni szeretnél külföldre a Zimbabwei dollároddal, hetekig eltart egy utalás. Ehhez meg csak egy app kell, meg netkapcsolat, és percek alatt a világ bármely pontján ott a pénz. Az utalésért nyilván fizetni kell, de azért legalább nem, ha csak a számládon áll az összeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő