- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
Előre jött a karácsony, driver osztogatás van, itt a [23.10.2]. Nem képgenerálós.
-
RobbyJr
addikt
Utánanéztem, és kiderült hogy a fagyásokat a driver okozta. Redditen tele van az oldal ezzel a problémával, és mondták hogy régebbi driverre való váltás megoldja a fagyásokat, pl. a 23.9.1, vagy az alatta lévő.
Aki esetleg hasonló problémát észlel, akkor tudja mi okozza -
GAbre
veterán
Itt is bannol a driver miatt codban,pugb-ben is,mint Csében?
Rx 5000-as és alatta valamikor megkapja ezt a feature-t?
Mert moddolt driverben sajnos nem tudja aktiválni. -
Urby66
aktív tag
Nekem a vsync hiánya miatt rosszabb látványt produkált mint nélküle Freesync-el. A fordulásoknál valahogy nagyon darabosnak tűnt az egész hiába a 100+ FPS.
Ami érdekes, hogy amikor be volt kapcsolva a képgenerálás, úgy mutatta a TV megy a Feeesync, de mégis nagyon sok volt a képtörés. -
Ezt én sem értem igazán
-
alratar
addikt
Ezt nem teljesen értem.
vagyis nem szükséges globálisan bekapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mozilla Firefox
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest