- Milyen processzort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topic
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Videószerkesztés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
GHoST16
üzenetére
Miért nem veszel 200/4-et? Régi manuál zoomot biztosan nem vennék. Nem véletlenül kerülnek ennyibe. A használatuk is nagyon nehéz, pláne első manuál üvegnek.
Jobbfajta fix 135/2.8-at javasolnék csippes adapterrel. Ha meg nagyon kell a 200/4 abból is van némi választék, csak súlyban, méretben már jóval nagyobb mint a 135, de képminőségben sokkal jobb mint a régi MFzoom. A Yashika kezdő fényerejéhez számold hozzá, hogy rekeszelni kellhet az elfogadható képminőségért, pláne egy ilyen régi zoomot és akkor oda az f4. Szvsz. -
jjeahh
nagyúr
válasz
GHoST16
üzenetére
szerintem manuális telét csak állványról érdemes használni, nekem van egy 135/2.8-am, hosszabbat, sötétebbet nem tudnék kitartani, már ezt sem könnyű, pedig nekem stabil kezem van, kézből stackelek, 1/8-at kitartok stb...véleményem szerint 135mm alatt gondolkozz manuálban, a legjobb-legelterjedtebb, legolcsóbb darabokat 50mm körül kapod meg, teléből érdemes natív üveget venni

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest