-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
jaja, csak hozzáérsz az obihoz tekerni se kell és máris remeg a kép, nem látod az élest, ismerős
Kíváncsi lennék ezt megfogja e az 5 tengelyes! Egy 2x-ezővel még zselésebb lehet
Valami bitang állvány és fej kéne, vagy két ponton kéne feltámasztani. Próbáld ki az állványt legalacsonyabb állásban. Van egy márkátlan, viszonylag stabil állványom a műhelyben, azt kölncsön tudom adni, hogy kipróbáld segít e, persze lehet, neked erősebb van. Meg, meg kell keresnem a papucsát. -
Elektrosokk
veterán
Na srácok!
következő a helyzet: az Nx10-et kipróbáltam, sajnos nem elégítette az igényeimet, egy kicsit jobbat vártam. Viszont az NX300 nagyon tetszik... elképesztő IQ van abban a kis készülékben, nagyon tetszik is. körülnéztem még pár márkánál de úgy ítéltem meg jelenleg kis pénzért manuálozni az egyik legjobb ajánlat. (nekem) Nézegettem a rawokat, huzogattam kicsit őket, nekem elég a minősége úton útfélen fotózgatni. nagyon jók a vezeték nélküli szolgáltatások. szóval ha minden igaz holnap már kezemben lesz a sajátom!
Köszi a segítséget mindenkinek De főként MisChris és Yeahhh elvtársaknak
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged