Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pana0017
üzenetére
úgy általában? a menüben állítsd be majd, hogy tudj fotózni obi nélkül is, asszem custom menü, 7-es menüpont, mf segédeket kapcsold be, majd a hüvelykujjnál lévő tárcsát benyomva nagyíthatsz, így tudsz fókuszálni...ja a tárcsát ilyenkor ha tekered változik a nagyítás mértéke, sztem a legnagyobb nagyítással használható a legjobban. A 44-2 helioson két rekeszgyűrű van, az egyikel tudsz "blokkolni", gondolom észrevetted, meg sztem érdemes néha lerekeszelni portrénál is F2.8-ra, mert sokkal élesebb, de még mindíg jól mos, majd ezt kitapasztalod... kb ennyi.. a dioptriát a kereső mellett állítsd be szépen, max ha raw-ban fotózol a jpeg beállításainál az élességet felhúzhatod, mert mintha élesebb élőképet mutat így, ez is segíti picit a fókuszálást. majd kíváncsi vagyok véleményekre

Új hozzászólás Aktív témák
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest