- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Látom, itt is segítesz
"A Tessar 50/2.8 egy régi, egyszerű formulán alapuló klasszikus."
Ezt úgy érted, hogy egy régi kommersz cucc, ami mondjuk valamivel jobb lesz, mint egy mi kitobi?
Vagy egy elfogadott sztenderd, ami teljesen vállalható minőséget takar, jóval a kitobik fölött?"Ha manuálizni szeretnél, akkor a kereső csak útban van"
Hogy-hogy útban van? Adapterrel ezek az obik semmivel se lógnak be jobban, mint a hozzá gyártottak, nem?jjeahh:
"a fényerejük is gyengébb"
A fényerőt én baromi lényegesnek tartom, de olvasni olyanokat is, hogy túl van fújva, nem olyan fontos az."kitzoom a háttered sem mossa olyan szépen, ha ez számít..."
Bizony számít, nagyon is!"én is ilyen régi obikkal kattogok"
Még csak belekattintottam a képeidbe; ezek fényképek, a kompaktnál ez az, amit nem érzek."a dslr-eket sztem felejtsd el, nem minden manuál megy fel rájuk"
Ezt egy kicsit kifejthetnéd, mire is kellene figyelni! – Mert bár a MILC-nek kétségtelen előnyei vannak, de egyelőre egy csöppet sem szimpatikus. Főleg akkor, ha kézzel kell élességet állítani, az számomra esélytelen, ha nem élőképet látok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magyarított Android alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged