- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- RAM topik
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
Én meg lehet hogy per pillanat m43-ra akarok átváltani a stabilizálás miatt, feltéve ha találok elfogadható áron olyat amiben 5 tengelyes stabi van peaking mellett
Az E-P5 jó lenne de még most aránytalanul drága, az OMD már megy lefele, de a kereső még nem az igazi és furcsa módon nem adtak ki fw frissítést hozzá.
Meg a Metabones Speed Booster-t is beszerezném, és akkor legalább az APS-C ekvivalens lefedés megvan és közben még egyel fényerősebbek is lesznek.
Igaz hogy drága de már elég sokat összegyűjtöttem ahhoz hogy lassan megérje és amíg nem döntök addig csak még több leszés az eddigi tesztek alapján nem akkora kompromisszum mint a NEX-nél ahol már FF lefedés de a sarkok nem az igaziak.
De majd a FF+stabi lesz EVF-el ami majd igazán adni fogja az ideális platformot, a Sony-nak ugye már van csak még nem E-mount-al (m42-ből olyan sok igazán jó obi sajnos nincs), de egy nagyobb vázban megvalósítható akár az Oly-féle fejlett verzió is. -
Zozzer888
addikt
Félre értesz, én a Canon-tükrösön való használatot mondom. Simán keresőn át, csippan ha fókuszt talál, sima liba (nekem pontos is). LiveView-ba csak akkor használok manuál üveget ha tárgy fotózom vagy makró
Így tényleg elég lassú, de elsőnél nem gond, másodiknál meg ugye ez van
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (1400 / 3424 / 6600 / 9575/ 11700 / 14600 expoval )
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM A (Nikon F) + dokkoló
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 3800 / 6400 expoval)
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest