Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
Zozzant
üzenetére
sebessége miatt volt feljebb pozicionálva. alapvetően a tessar egy sokkal jobb dizájn. a pancolar meg a planar is csak a jó bevonatokkal lettek eladhatóak.
Hát nézd. megnézed slrlensreviewn a tesztet pl és azért amit az képszéleken tud az siralom. középen se nagy vigasság. nyitva a kontraszt is ócska amitől még taknyabbnak tűnik.
Nem egy darabról van ugyanez a tapasztalatom. az utsó volt egy prakticar verzió azokat jobb minőségűnek mondják jobb QCval. hát pont olyan retek volt. Nekem az én ízlésemnek megszokásaimnak.
Persze nem ezen mulnak a jó fotók.
Ha sebesség kell és teljesítmény nyitva akkor amiket írtam sokkal jobb üvegek mint a pancolar. a tessar meg mint dizájn sokkal inkább éles, és bár a sebessége miatt kevesebb van neki de a bokeh minősége is sokkal jobb.
szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- SONY -E 50mm F1.8 OSS APSC
- SONY A 6700 váz karc és kopásmentes 2 év garancia + ajándék SMALLRIG CAGE
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest