Hirdetés
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
HollyBoni #3348 üzenetére
Nekem egy 70-210-es F3,5-ös Tokinám van, hasonló kialakítású (Vivitar series 1 ver 2[link]) Én nagyon meg vagyok elégedve vele, 15 ezerért vettem, fókusz meg zoom megy mint a vaj, festése kinézete újszerű és a képminőségével sincs különösebb gondom. Ezt itt a Margit szigeten lőttem vele 210-en és 3,5-ös rekesszel. Az a lilás meg zöldes elszíneződés (kromatikus aberráció a neve?) pl itt a fák ágain, az mondjuk elég sok szokott lenni, azt kb ennyire tudtam javítani, de csomó helyzetben egyáltalán nem látszik. Ha kiváncsi vagy feltölthetem az eredetit is, csak egy kis kontrasztot emeltem a képen, aztán kb ennyi. Egyébként, hogy az objektívnek van e bármi köze az általad írt 80-200-hoz arról fogalmam sincs, lehet semmi.
Meg ettől a képtől [link] az összes ezzel az obival készült, a Budapest Árpád hidasok, a szörfös meg a kutyások
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest