Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
sellerbuyer
üzenetére
mi az hogy üveg obi?

minden obi ( na jó néhány nagyon elcseszett csájníz izét leszámítva ) üveg.
De elmondom mégegyszer. Modern üvegekben találsz stabilizátort. javaslom pl canon 1855 is II vagy ilyesmi.
-
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Ez az obim van jelenleg és pont ezzel a fényképezővel (Canon 60D) szeretném használni:
[link]Természetesen kézből, ill. riggel használva csak akkor lesz jó, hogyha kifejezetten rázkódnia kell a képnek vmennyire, mert pont ez a koncepció. Egyébként pedig statívról természetesen jó ez az obi is. Csakhogy steadi-vel már nem ennyire egyszerű a helyzet sajna.

Egyébként nagyon tetszik ennek az obinak a színvilága. Főként a bőr és a fehér árnyalatai jelennek meg rajta szépen. Olyan művészkedős-filmes, nagyon jó kis képek készíthetőek vele. Annak ellenére szeretem, hogy én a keményebben karcolós obik híve vagyok általában (fotózáshoz), ez pedig lágy rajzolatú, de filmezéshez pont ideális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest